Pauli Markati bronca u parovima na seniorskom prvenstvu Hrvatske

Od petka do nedjelje u Domu Lovro Ratković u Zagrebu odigrano je pojedinačno seniorsko stolnotenisko prvenstvo Hrvatske na kojemu je među 26 igračica nastupala i Paula Markati iz Hodošana, koja je pravo nastupa stekla plasmanom na 7. mjestu rangliste Hrvatskoga stolnoteniskog saveza. U pojedinačnoj konkurenciji u prednatjecanju je sa sve 3 pobjede bila uvjerljivo najbolja u svojoj kvalifikacijskoj skupini, a uspješno je nastavila i pobjedom u osmini finala nad Lorenom Orlić iz Bjelovara.

No u četvrtfinalu se morala oprostiti od borbe za još bolji plasman, jer je izgubila od druge nositeljice prvenstva i kasnije finalistice Ivane Tubikanec iz zagrebačke HASTK Mladosti. Još bolji plasman ostvarila je u igri parova gdje su ona i Klara Cakol iz zagrebačkoga Dra Časla senzacionalno u četvrtfinalu eliminirale prve nositeljice i Klarine klupske kolegice Leu Rakovac i Sunčicu Vugrinec, ali su zatim u polufinalu zaustavljene od Puljanki Janković i Srebrnjak.

Pojedinačno prvo mjesto osvojila je Varaždinka Petra Petek, a pobjednice igre parova su Đurak i Jeger iz HASTK Mladosti, koje su obranile prošlosezonsku titulu. U kategoriji 47 seniora briljirali su igrači koji igraju u inozemnim klubovima pa je Andrej Gaćina u fnalu savladao Roku Tošića, a “inozemci” Zubčić i Kojić pobijedili su u kategoriji muških parova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije