Pobjede odbojkašica Čakovca i odbojkaša Totovca

U prvom kolu doigravanja za plasman od 13. do 17. mjesta 2. Lige centar, odbojkašice Čakovca ostvarile su svoju prvu pobjedu u višem rangu natjecanja pobjedivši u gostima Ivanić Grad sa 3:2. Prvi set dobivaju domaće igračice bez puno muke, u drugom i trećem igračice Čakovca dominiraju u svim segmentima igre i vode 2:1, no domaće igračice se ne predaju, poravnavaju na 2:2.

U petom setu nakon početnog vodstva Čakovčanki domaće preuzimaju inicijativu, ostvaruju ogromnu prednost od 10:3, završetak utakmice prolazi u čudesnoj igri naših igračica i set završavaju pobjedom od 15:12. Pohvale svim igračicama za borbenost i dobru igru. U nedjelju u dvorani ETŠ u 15.30 sati dolazi ekipa Mladosti iz Duge Rese.

Nedelišće bolje od Totovca

U nedjelju su se u Čakovcu u utakmici 2. A odbojkaške lige centar susrela su se dva međimurska predstavnika Totovec i Nedelišće. Susret je bolje otvorio Totovec i poveo pet poena razlike. No do sredine seta mladići iz Nedelišće sustižu i prestižu to vodstvo te lagano osvajaju prvi set 25:17. Cijeli drugi set protekao je u vodstvu Nedelišća te oni osvajaju i drugi set 25:21.

Kao da su se domaći potpuno predali te je Nedelišće povelo 8:0 u trećem setu. No i oni su se opustili pa je Totovec do završnice seta stigao tu prednost. Više od toga nisu uspjeli iutakmica s 25.22 završava u korist Nedelišća. Ovom pobjedom Nedelišće se probilo na sedmu poziciju. U naredna dva kola imaju dvije domaće utakmice koje realno mogu dobiti pa bi plasman mogli i popraviti. Totovec pak je ovim porazom ostao na posljednjem 10. mjestu prvenstvene tablice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije