Rukometaši Preloga preokretom pobijedili Županju

U susretu Prve hrvatske rukometne lige Prelog je dočekao Županju koju je pobijedio 29:22. Iako rezultat sugerira lako pobjedu domaćina to baš i nije bilo tako jer je domaćin na poluvremenu imao dva gola zaostatka.

Osvrt na susret dao nam je domaći trener Dubravko Hozjak: “Igrala su se dva različita poluvremena. Pod dojmom prijašnjih susreta nikako nismo uspijevali krenuti. U prvom poluvremenu izrotirao sam sve igrače i vratare, ali ništa nije pomoglo. Nakon 5:4 gosti okreću na 7:8 pa 8:11 da bi poluvrijeme završilo 11:13.

Na poluvremenu smo se dogovorili da krenemo jedan za drugoga i da to mora izgledati bolje. U 35. minuti već je bilo 14:14, a u 39. 18:16. Desetak minuta prije kraja vodili smo 23:17. Svi igrači su dobili priliku i svi su zabili gol. Ovo je za nas bila jako važna utakmica jer smo potvrdili primarni cilj ostanka u ligi, a k tome pobjeda nas ostavlja pri vrhu tablice.

Svi igrači su odigrali odlično, a danas se igrom u obrani i napadu istaknuo Mario Belić koji je zabio 10 golova. Idućeg vikenda je pauza pa slijedi gostovanje kod Osijeka. Imamo dosta vremena za zaliječiti ozljede, nadam se da ćemo još podignuti nivo igre, možemo igrati opušteno i napraviti što solidniji rezultat i premijernoj prvoligaškoj sezoni Preloga.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije