Pobjeda Poleta, remi Rudara i Farmtecha

Više nogometnih pripremnih susreta najavljeno je za danas, no zbog kiše i teških terena neki su odgođeni. Tako svoje najavljene susrete nisu odigrali Dinamo Domašinec i Mladost Prelog te Nedelišće i Međimurec.

Polet je u Svetom Martinu na Muri ugostio Naftu iz Lendave i slavio je 3:0. Nadamo se i sličnom rezultatu na otvaranju prvenstva u srazu sa Slatinom.

U Lendavi su igrali Rudar Mursko Središće i Farmtech Veržej. Susret je završen bez pobjednika 2:2.

Idućeg vikenda počinje proljetni dio prvenstva i u međimurskim nogometnim ligama, a u današnjoj generalki sastali su se Mladost Ivanovec i Kraljevčan 38. U zanimljivom susretu domaćin je slavio 1:0 golom koji je pao u 10. minuti.

Mladost Ivanovec – Kraljevčan 1:0
Ivanovec, igralište NK Mladost. Gledatelja 50. Sudac: Kraljić (Vularija). Strijelac: 1:0 J. Novak (10).
Mladost Ivanovec: E. Novak, Horvat, Žvorc, Kamenar, Frančić, Bujan, Levačić, Gugić, Murković, Fučko, J. Novak još su igrali; Patafta, Klinec, Krištofić, Gaj, Bartolić, Jelenić, Talan, Blagus, Toplek. Trener: Branko Janžek.
Kraljevčan 38: Majurec, Čekunec, Cvek, Pigac, Markač, Tisaj, Vidović, Baksa, Gregorić, Kekeni, Štefok,  još su igrali; Vlahek, Pišpek, Blažeka, Lipić, Šamarija. Trener: Stjepan Makar.

Utakmica Naprijeda i Dubravčana odigrana u Otoku. Po blatnjavom terenu prvo poluvrijeme završeno je 0:0, na kraju pobjeda Naprijeda 4:1 uz hat-trick vrlo raspoloženog Furundžije.

Još smo saznali da je Trnava u Goričanu pobijedila BSK iz Belice 2:1. Jedinstvo je u Novom Selu na Dravi porazilo Šenkovec 3:2, a Graničar je u Novakovcu bio bolji od Drave iz Kuršanca 2:1. Imate li kakav današnji rezultat s pripremnih nogometnih utakmica ostavite ga u komentarima ispod teksta ili pošaljite na email zeljko@emedjimurje.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije