Sedmica Nedelišća, pobjede Rudara, Poleta i Graničara, poraz Mladosti

Nakon podnevnog susreta Međimurja i Zeline (0:0) tijekom popodneva odigrano je više priremnih nogometnih utakmica. Nedelišće je bilo uvjerljivo protiv Sloge iz Čakovca 7:1. Poluvrijeme je bilo 3:1.

Rudar je u Murskom Središću ugostio Slobodu iz Slakovca koju je porazio 4:2. Poluvrijeme je bilo 3:0. U Ivanovcu je Mladost poražena od Poleta iz Svetog Martina na Muri 2:5. Poluvrijeme je bilo 0:3. Mladost iz Preloga gostovala je po teškom terenu u Selniku kod Plitvice gdje je poražena 3:2 nakon što je imala prednost 2:1. Graničar je u Kotoribi u nićnoj utakmici pobijedio Plitvicu iz Gojanca 3:2.

Prije početka susreta Omladinac Novo Selo Rok – Zavrč

Pred dvjestotinjak gledatelja u Novom Selu Rok županijski prvoligaš Omladinac ugostio je slovenskog prvoligaša Zavrča. Fantje su bili bolji 8:0. Po dva ola zabili su Božak, Kelenc i Fuček te po jedan Smrekar i Golubar.

Slovenci su osam puta tresli mrežu

U današnjoj prijateljskoj utakmici u Podturnu NK Trnava uvjerljivo je pobjedila NK Podturen rezultatom 7:1 (6:0). Golove su postigli Sandi Magadelnić i Ivan Malović po tri te jedan Filip Blažek. Trnavi sutra predstoji zadnja provjera prije početka prvenstva. Protivnik u Goričanu je NK BSK Belica, a početak utakmice je u 15:00 sati. U Pribislavcu su Polet i Centrometal završili 2:2 nakon što je domaćin dobio prvo poluvrijeme 2:0.

U nedjelju igraju Nedelišće – Međimurec, Dinamo Domašinec – Mladost Prelog, Polet Sveti Martin na Muri – Nafta Lendava, Mladost Ivanovec – Kraljevčan, a u Lendavi će od 16:00 sati igrati Rudar Mursko Središće i slovenske ekipa iz Veržeja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije