NAGRADNA IGRA: 200 kuna za ogled Čakovčana i Varaždinaca

Nakon odličnog starta u drugi dio sezone koji je obilježen visokom pobjedom protiv RK Trnovec 48:28 u subotu 22. veljače MRK Čakovec snage će odmjeriti s ekipom GRK Varaždin 2.

Nakon 14. odigranih kola MRK Čakovec drugi je na tablici s 20 bodova koliko ima i prvoplasirani MRK Vidovec uz nešto bolju gol razliku, dok GRK varaždin 2 zauzima 6 mjesto s osvojenih 14 bodova.

Da podsjetimo upravo je GRK Varaždin 2 jedina ekipa koja je u prvom dijelu sezone nanijela poraz MRK Čakovec te ovog puta osim borbe za bodove postoji i želja za “osvetom” pa se pozivaju svi navijači da svojim bodrenjem pomognu našim dečkima na putu ka pobjedi i osvajanju važnih bodova. Utakmica se igra u dvorani GOC s početkom u 20:00 sati.

NAGRADNA IGRA: Za prošlu subotu nitko se nije nadao da će Čakovčani pobijediti s čak 20 golova viška pa ovog puta nagrada nije 100 kuna, već 200 kuna. Igramo se kao i do sada: na vama je da pogodite gol – razliku na kraju susreta. Komentare možete ostavljati do početka susreta.

Smatrate li da će Čakovec pobijediti ostavite komentar s predznakom plus (npr. + 3), a ako smatrate da će Čakovec izgubiti ostavite komentar s predznakom minus (npr. – 2). Smatrate li da će biti neriješeno ostavite brojku nula (0). Bude li više točnih odgovora nagrađenog ćemo odrediti slučajnim odabirom. Sretnog dobitnika MRK Čakovec nagrađuje ovaj puta s nagradom od 200 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije