Pripremne nogometne utakmice tijekom vikenda

Ovog vikenda odigrat će se generalke uoči početka proljetnog dijela prvenstva u nogometnim ligama. Kontaktirali smo pojedine naše trećeligaše da čujemo s kim planiraju odigrati susrete tijekom vikenda. Međimurje u subotu u podne dočekuje drugoligaša Zelinu na stadionu Mladosti u Čakovcu.

Nedelišće u subotu gostuje u Čakovcu kod Sloge, dok u nedjelju dočekuju ekipu Međimurca.

Graničar iz Kotoribe u subotu u 17:00 sati igra s Plitvicom iz Gojanca noćni susret. Plan je da se i u nedjelju odigra jedan susret.

Mladost iz Preloga u subotu gostuje kod Plitvice iz Selnika, sedmoplasirane ekipe Prve varaždinske nogometne lige. Mladostaši u nedjelju gostuju u Domašincu kod Dinama.

Rudar Mursko Središće u subotu u 15:00 sati planira na svom terenu dočekati Slobodu iz Slakovca, no susret je još pod upitnikom zbog stanja terena. U nedjelju od 16:00 sati igraju sa slovenskim klubom iz Veržeja.

Omladinac Novo Selo Rok u subotu u 15:00 sati dočekuje slovenskog prvoligaša Zavrča. U Cirkovljanu u nedjelju u 14:30 sati Naprijed dočekuje Dubravčana iz Donje Dubrave. U subotu u Pribislavcu pripremni susret igraju Polet i Centrometal iz Macinca. U subotu u 15:00 sati Borac u Turčišću ugošćuje Dinamo Domašinec. U nedjelju u 15:00 sati Graničar u Novakovcu ugošćuje Dravu iz Kuršanca.

Sigurni smo da brojni međimurski ligaši igraju tijekom vikenda svoje pripremne utakmice pa imate li kakvu najavu ostavite ju u komentarima ispod teksta ili pošaljite na email zeljko@emedjimurje.hr.

Nogometašice Trnave iz Goričana tijekom vikedna odradit će zajedničke mini pripreme. U petak se sastaju na treningu u Goričanu nakon čega odlaze u Donji Vidovec u Hotel Golf. U planu je odraditi tri treninga i u nedjelju u 11:00 sati u Kotoribi odigrati susret s kadetima Graničara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije