NK Dubravčan očekuje bolje rezultate u proljetnom dijelu prvenstva

U nedjelju 2. veljače u klupskim prostorima održana je izvještajna skupština NK Dubravčan iz Donje Dubrave. Predsjednik Zoran Štefić osvrnuo se rad kluba u protekloj godini.

Sportski rezultati nisi bili na razini planiranog jer uz brojne ozljede sreća je skroz okrenula leđa donjodubravskim nogometašima pa se boljem rezultatu nadaju u proljetnom dijelu prvenstva.  No, istaknuto je prvo mjesto juniora, a najavljen je i početak rada s limačima. Osim natjecateljskog dijela, radilo se i na uređenju prostorija.

Obnovljena je stolarija s južne strane i postavljena su nova ulazna vrata. Kupljena je nova kosilica i perilica rublja. Uz članove kluba na skupu su bili Dražen Miser, načelnik Općine Donja Dubrava, Zlatko Haramija, predsjednik Općinskog vijeća predstavnici NK Graničar iz Kotoribe i ostalih općinskih udruga.

Načelnik Miser je istaknuo da su bili neosnovani strahovi da će novoizabrana vlast okrenuti leđa kluba, te je poručio vodstvu da klub ima podršku općinske vlasti što se vidljivo i kroz povećanje općinske  dotacije klubu. Skupština je promijenila nekoliko članaka Statuta kluba. Najvažnije izmjene su da je klub registriran za ugostiteljsku djelatnost te da je broj članova Upravnog odbora povećava s 11 na 13.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije