Neizvjestan malonogometni kup grada Preloga

Odigrana su prva dva kola ovogodišnjeg izdanja Kupa Grada Preloga u malom nogometu koji se igra u sportskoj dvorani Osnovne škole u Prelogu u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Preloga. Ovaj turnir već tradicionalno deseti puta po redu okuplja nogometne klubove s područja Grada Preloga: Mladost, Čukovec 77, Naprijed, Draškovec, Otok i ČSK te kao gosti  nogometaši Trnave iz Goričana. Evo rezultata prva dva kola:

1. KOLO – SUBOTA
NK TRNAVA – NK OTOK 3 – 0
NK NAPRIJED – NK DRAŠKOVEC 0 – 3
NK MLADOST – NK GALEB 5 – 0
NK ČUKOVEC 77 – NK ČSK 4 – 1 

2. KOLO – NEDJELJA
NK DRAŠKOVEC – NK ČSK 2 – 5
NK OTOK – NK  GALEB 1 – 4
NK NAPRIJED – NK ČUKOVEC 77 6 – 5
NK TRNAVA – NK MLADOST 1 – 3
 
Nakon dva kola u skupini B sve četiri ekipe ( Čukovec 77, Naprijed, Draškovec i ČSK – a ) imaju pobjedu i poraz, a u skupini A vodi Mladost sa šest bodova, Trnava i Galeb imaju tri boda, a bez bodova je Otok. Turnir se nastavlja u petak, 7. veljače utakmicama trećeg kola po skupinama.

3. KOLO – PETAK, 07.02.2013.
18.00 NK MLADOST – NK OTOK
18.40 NK ČUKOVEC 77 – NK DRAŠKOVEC
19.20 NK GALEB – NK TRNAVA
20.00 NK ČSK – NK NAPRIJED
 

Dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine ulaze u polufinale,a treće i četvrtoplasirani u borbu za poredak od petog do osmog mjesta. Završnica će se igrati u subotu i nedjelju, 8. i 9. veljače. Ulaz je slobodan svakoga dana, osim posljednjeg, kada će ulaznica biti simboličnih deset kuna. Sav skupljeni prihod organizator će tradicionalno pokloniti u humanitarne svrhe. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije