NAGRADNA IGRA: Danas u 15:00 sati susret za broncu

Hrvatski rukometaši u polufinalu Europskog prvenstva poraženi su od domaćina Danske 29:27. Naši su odigrali furiozno prvo poluvrijeme, no ulazak u drugi dio bio je izrazito slab i unatoč višku od dva igrača nikako nisu mogli zabiti gol. Iako nas je komentator Drago Ćosić već u 42. minuti (?!) izvijestio kod prednosti Danaca od tri gola da smo izgubili susret naši rukometaši lovili su rezultat do posljednjih minuta, no na žalost nije išlo.

U drugom polufinalu je Francuska porazila Španjolsku 30:27 pa nas u nedjelju u 15:00 sati očekuje ogled za europsku broncu sa Španjolcima. Zlato nam opet ostaje nedosanjani san, no sutra je dan odmora i ako je moguće u nedjelju treba uzeti broncu.

NAGRADNA IGRA: Do sada smo se igrali u tri utakmice prve faze natjecanja, tri utakmice druge faze natjecanja i polufinalnom susretu pogađanja prednosti ili zaostataka rukometaša Hrvatske. Za polufinalni ogled imali smo čak osam točnih prognozera pa nas zanima koliko ćete biti uspješni u našoj posljednjoj igri.

Smatrate li da će Hrvatska pobijediti Španjolsku u nedjelju od 15:00 sati napišite s koliko golova razlike (npr. + 4), smatrate li da će biti neriješeno napišite nula (0), a smatrate li da će Hrvatska biti poražena od Španjolske napišite s koliko će to biti golova razlike (npr. – 1).

Točnog prognozera nagrađujemo s dvije karte za čakovečke gradske bazene. Bude li više točnih odgovora sretnog ćemo dobitnika saznati slučajnim odabirom. Sretno i idemo Hrvatska po broncu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije