Rudar u subotu počinje s pripremama

Početkom ožujka nastavlja se 3. HNL Sjever pa u ovom i idućem tjednu možemo očekivati početak priprema kod klubova. Koje au aktualnosti u Nogometnom klubu Rudar Mursko Središće pitali smo sportskog rukovoditelja Smiljana Liklina koji nam je odgovorio:

“Prvi dan priprema odnosno prozivka dogovorena je za subotu 11. siječnja u 15:00 sati. Na izboru imamo sve dosadašnje igrače, nadam se povratku povrijeđenih, a što se tiče novina u igračkom kadru za sada još ništa definitivno, no pregovori s pojedinim igračima su u tijeku. O imenima zbog razumljivih razloga ne bih.

Što se tiče pripremnih utakmica za sada imamo dogovoreno tri i to s NK Centromeal Macinec 8. veljače pa NK Plitivca Gojanec 15. veljače i NK Sloboda Slakovec 22. veljače, a mjesta odigravanja još nisu dogovorena. Trener je i dalje g. Josip Filipan. Jedina novina je to što sam ja imenovan na sastanku UO za sportskog rukovoditelja.

Skupština nije još definitivno dogovorena, no bit će ubrzo zbog toga jer je ovaj puta izvanredno izborna. Naime dosadašnji predsjednik kluba g. Dražen Srpak odstupio je zbog obaveza u gradu. O datumu i pojedinostima bit ćete obaviješteni.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije