Turnir Djeda Božićnjaka u znaku Hane Zadravec i Stjepana Škode

Subotnji turnir Djeda Božićnjaka, koji je odlično organizirao STK Kos-Kotoriba, prošao je u znaku Hane Zadravec iz Šenkovca i Kotoripčana Stjepana Škode. Oni su bili pobjednici u 2 kategorije i to mlađih kadetkinja, odn. mlađih kadeta te kadetkinja i kadeta i pokazali da su trenutno najjači u Međimurskoj županiji u kadetskim kategorijama.

Naslovna fotografija: Niko Vidović i Noa Vresk (Mihovljan) te Stjepan Škoda (Kos-Kotoriba) na postolju mlađih kadeta

U najmlađoj muškoj kategoriji, kategoriji limača, uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Petar Sabolić iz Šenkovca ispred Lovre Poljaka iz Svete Marije i Lea Tilošanca iz Kos-Kotoribe, a u nešto starijoj, kategoriji najmlađih kadeta, najbolji je bio Noa Vresk član Mihovljana, srebro je pripalo Kotoripčanu Pavlu Dorniku, a broncu pobjedniku limača Petru Saboliću.

Vresk je bio dobar i među mlađim kadetima gdje se plasirao u finale i bio poražen od Škode, a brončanu medalju je osvojio njegov klupski kolega Niko Vidović. Interesantno je bilo finale kadeta u kojemu je favorizirani Marko Lovrek iz MSTC Čakovca protiv Stjepana Škode vodio 2:0 u setovima i na kraju izgubio 3:2, a treće mjesto je osvojio Bruno Siladi član Mihovljana.

U kategoriji limačica, nažalost, nije bilo prijavljenih igračica, a u stupanj starijoj, kategoriji najmlađih kadetkinja igrale su samo igračice iz STK Preloga, među kojima je najbolja bez poraza bila Tonka Hozjak ispred Petre Habula, Lare Obadić, Antonije Martinec i Petre Trstenjak.

Među mlađim kadetkinjama iza već spomenute Hane Zadravec na drugo mjesto plasirala se Nika Lukša članica Kos-Kotoribe, a broncu je osvojila Ema Polanec iz Mihovljana, a u kategoriji kadetkinja srebrna i brončana medalja pripale su Kotoripčankama Sabini Horvat i Niki Lukša. Ovim turnirom zaključena su natjecanja iz kalendara Međimurskoga stolnoteniskog saveza za 2013. godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije