Uspješan nastup badmintonaša u Medvodama

U slovenskim Medvodama održan je 5. Međunarodni badmintonski turnir “MEDVODE FORZA CUP 2013” za limače u-11, mlađe kadete u-13, kadete u-15 i mlađe juniore u-17. Na turniru je sudjelovalo 149  mladih  igračica i igrača iz 9 zemalja, a među njima ekipe mlađih kadeta i kadeta BK Međimurje pod vodstvom trenera Filipa Vadlje.

Najveći uspjeh ostvario je mlađi kadet  Borna Vadlja osvojivši brončanu medalju pojedinačno. Odličnim igrama osvojio je prvo mjesto u skupini te je u polufinalu izgubio od prvog nositelja i kasnijeg pobjednika Slovenca Aneja Cizelja, a u parovima sa Slovencem Mihom Mastenom osvojio  2. mjesto i srebrnu medalju.

Naša mlađa kadetkinja Laura Horvat osvojila je najprije 2. mjesto u skupini te je četvrtfinalu u dramatičnom i izjednačenom meču izgubila od Hrvatice Ire Misir 2:1, treći gem 22:20. U konkurenciji   kadeta u-15 Luka Grubić i Lino Zadravec su odličnim igrama osvojili 2. mjesta u svojim skupinama  te prolaz dalje da bi u osmini finala izgubili Luka od Slovenca Spilera 21:18, 21:18, a Lino od Talijana Kissa 21:14, 21:18.

Lino Zadravec je u paru s Hrvatom Dorianom Cvijanovićem odličnim igrama osvojio brončanu medalju. Luka Grubić je s Hrvatom Patrikom Burnićem osvojio 3. mjesto u skupni te nisu izborili prolazak dalje.  

Turniri limača i kadeta

Proteklog tjedna  u dvorani II. OŠ Čakovec  održan je prvi  turnir 15. izdanja  MBL-a 2013/14 za  kadetkinje i kadete u-15 te prvi turnir za parove limača u-11.

U konkurenciji kadetkinja pobjedu je ostvarila Katja Siročić pobijedivši u finalu Anu Toplek   21:12. Treće mjesto osvojila je Nika Bulat pobijedivši Kaju Petrinović 21:14. Poredak ostalih:  5. Jana Bračko, 6. Jaka Fileš, 7. Ivana Ujlaki, 8. Lucija Črep, 9. Nina Laptoš i 10. Mihaela Lesjak.

U konkurenciji kadeta pobjedu je ostvario Lino Zadravec pobijedivši u finalu Luku Grubića    21:16. Treće mjesto osvojo je Borna Vadlja pobijedivši Sebastiana Krznarića 21:10. Peto mjesto osvojio je Jan Nikola Dvanajščak pobjedivši Nikšu Jalšovca 12:11, dok je sedmo mjesto osvojio Romeo Dombaj pobijedivši Brunu Bana 11:6.

U konkurenciji parova limača u-11 uvjerljivu pobjedu ostvario je par Luka Črep / Ivan Grubić s dvije pobjede, drugo mjesto osvojio je par Blaž Lukša / Dino Blažić, dok su treći bili par Sven Bulat / Martin Zadravec. Sljedeći tjedan na rasporedu je 1. turnir juniora i juniorki te 1. turnir mješovitih parova kadeta.

Članovi i uprava BK Međimurje žele svima čestit Božić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije