Prvenstvo Međimurja u squashu

U dvorani sportskog centra u Mihovljanu održano je šesto po redu, tradicionalano godišnje Prvenstvo Međimurja u squashu u organizaciji Squash kluba Međimurje. Uz igrače iz Međimurske županije nastupili su i pojedini igrači iz susjednog Varaždina.

U vrlo jakoj konkurenciji koja je uključivala sve najbolje međimurske igrače pobjedu je odnio Nikola Mikac koji je u neizvjesnom finalnom dvoboju prepunom obrata s 3:2 u setovima pobijedio brata Matiju. Međutim, napeto i do kraja neizvjesno je također bilo u polufinalnim mečevima gdje je Nikola “okretao” rezultat protiv klupskog suigrača Igora Levaka pobjedivši 3/2 nakon Igorovog vodstva od 2/1 te u drugom polufinalu gdje se Matija vadio i izborio ulazak u finale nakon zaostatka od 0/2 protiv Damira Dolara.

U borbi za treće mjesto Dolar je savladao Levaka i time izborio mjesto na pobjedničkom postolju. Ukupno je na turniru nastupio 21 igrač . Bilo je vidljivo i mnogo novih lica što je odličan pokazatelj da turnir ostvaruje svoju svrhu, a to je šira popularizacija ovog iznimno zanimljivog, a relativno nepoznatnog i slabo zastupljenog sporta.

Ovaj uzlazni trend je također i rezultat odlične organizacije koja prati svaki turnir, a za koju su zaslužni sami igrači Squash kluba Međimurje. Kao i prethodnih godina, osim odličnog cjelodnevnog squasha, hrane i pića, uspjeli su natjecateljima osigurati i prigodne sponzorske nagrade.

Organizaciji su pomogli Rekreacija i tenis Čakovec,Briljant,Pekara Srećko Čakovec, Toplice sv. Martin, Perutnina Ptuj – Pipo te Čakovečki noćni klub Paladin koji je igračima omogućio “Players’ party” do dugo u noć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije