Visoka pobjeda rukometaša Preloga na kraju jeseni

U posljednjoj jesenskoj utakmici 1. HRL rukometaši Preloga ostvarili su uvjerljivu i potpuno zasluženu pobjedu nad Matuljima (37:30) koja je mogla biti još uvjerljivija prema propuštenim prilikama.

Od prve do posljednje minute igrači trenera Dubravka Hozjaka demonstrirali su kvalitetnu igru da bi poluvrijeme završili na plus 5 a kraj plus 7 pogodaka prednosti. Kod domaćih svi igrači zaslužili su čestitke za prikazanu igru te su ih gledatelji nagradili gromoglasnim aplauzom na kraju utakmice.

Nakon susreta trener Preloga Dubravko Hozjak nam je rekao:

“Utakmica je od prve minute bila borbena i puna žara i u tome su se rukometaši Preloga bolje snašli i zasluženo otišli na poluvrijeme 17:12.

U drugom poluvremenu rukometaši Preloga su držali vodstvo do samog kraja utakmice. Svi igrači koji su bili na popisu dali su svoj doprinos ovoj pobjedi i zasluženo je proslavili sa punom dvoranom vjernih navijača koji su i ovaj put bodrili u velikom broju rukometaše Preloga.

Ovom pobjedom RK Prelog je ostao na trećem mjestu 1 HRL iako je ove godine stigao iz druge lige. Rezultat je iznad svih očekivanja, ali moramo reći da je prostora za napredak još puno.”

Prelog 37 (17) : Matulji 2001 30 (12)

Školska sportska dvorana u Prelogu. Gledatelja 300. Suci: Kuhar i Prelčec.

Prelog: Žeželj, V. Belić 2, Matić 2, Bergovec 5, Najman, Martinčević, Lončarić, Bratković, Horvatić 3, Logožar, Krajner 4, Malek 2, N. Martinčević 5, Halić, Janušić 7, M. Belić 7. Trener: Dubravko Hozjak.

Matulji 2001: Brajnović, M. Jelušić 7, Daskijević, M. Jelušić 2, Dobrinić, Mudrić 1, Sladić 3, Feranda, Car, Bilobrk, A. Jelušić 8, Milih, Ratkajec 1, Filipović 8. Trener: Davor Brajnović.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije