Sportski vikend

Odbojka: Centrometal domaćin Rovinju; Rukomet: Prelog sezonu želi završiti pobjedom nad Matuljima; Košarka: Čakovec večeras ugošćuje Petra Zrinskog; Kuglanje: Željezničar domaćin Zaboku, Dubravčan Koprivnici; Mali nogomet: Nastavlja se turnir u Belici; Plivanje: 15. Božićni miting ČPK-a, Planinarstvo: Planinarska noć u Međimurju.

U posljednjem jesenskom kolu prve odbojkaške lige Centrometal u subotu u 18:00 sati dočekuje Rovinj. U 2. ligi večeras (petak) se u 19:30 sati sastaju odbojkašice Kaštela i Čakovca. Kod odbojkaša Totovec dočekuje Čazmu u nedjelju u 17:00 sati, a susret Nedelišća i Medicinara je odgođen.

U posljednjem kolu Prve rukometne lige Prelog je u subotu u 19:00 sati domaćin Matuljima. U 3. ligi za žene u subotu u 18:00 sati Čakovec dočekuje Veliko Trojstvo, a u nedjelju od 17:00 sati igraju Prelog i Ludbreg. Kod rukometaša u subotu u 20:00 sati Čakovec ugošćuje Concordiju, a Nedelišće od 19:00 sati gostuje kod Lipe.

U košarkaškoj A-2 ligi večeras (petak) u dvorani 2. OŠ Čakovec sastaju se Čakovec i Petar Zrinski. U subotu u 17:00 sati Međimurje gostuje kod Koprivnice, a od 20:00 sati Rudar kod Ivančice. U C ligi večeras (petak) u Atonu u 20:45 sati igraju Nedelišće i Dubravčan. U subotu u 18:30 sati Kotoriba dočekuje Međimurje Globetku, Donji Kraljevec u 15:30 sati gostuje kod Grafičara II, a Mladost Ivanovec u 17:30 sati kod Lepoglave.

U zadnjem kolu prvog dijela A-2 lige, košarkašice Radosti u subotu u 17:00 sati u dvorani 1. OŠ Čakovec dočekuju dosad vodeću ekipu Folka Borovje iz Zagreba.

U 2. kuglačkoj ligi Željezničar je domaćin Zaboku, a Dubravčan Koprivnici.

Malonogometni turnir se nastavlja tijekom vikenda u Belici. U subotu prvi susret počinje u 16:00 sati, a posljednji u 22:25. U nedjelju je početak u 15:30 sati, dok je posljednja utakmica dana u 22:30 sati.

Međunarodni plivački 15.Božićni miting u organizaciji Čakovečkog plivačkog kluba održat će se u subotu na Gradskim bazenima “Marija Ružić” u Čakovcu. Početak natjecanja u 9:00 sati. Prošle godine na natjecanju je nastupilo 17 klubova iz Hrvatske i Slovenije sa ukupno 345 plivača i plivačica.

Hrvatsko planinarsko društvo Međimurje organizira u subotu Božićno – novogodišnje druženje planinara i Planinarsku noć u Međimurju. U 11:15 sati je odlazak autobusom ispred hotela “Park” do Štrigove odakle počinje zajedničko hodanje “kružnom Štrigovskom stazom”. Na putu čeka okrjepa – vruć čaj i ljuta međimurska rakija, po želji hladni gemištek, slanine s lukom… U 16:30 sati je  polazak učesnika pohoda autobusom u kavanu “K Jeleni” u Gornjoj Dubravi. Zajednička večera, bogata tombola, glazba, ples, zabava i odlična međimurska kapljica u neograničenim količinama… U jutarnjim satima organiziran autobusni prijevoz za Varaždin i Čakovec prilagođen jutarnjim vlakovima u smjeru Zagreba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije