Karate klub Mihovil zadovoljan 2013. godinom

Karate klub Mihovil iz Preloga i ovu, 2013. godinu zaključava s uspjehom i kvalitetnim treninzima. Predsjednik kluba Valent Blažeka, kojemu se prepisuje veliki doprinos, i glavni trener Miljenko Krušelj zadovoljni su što se svake godine sve više djece upisuje u karate klub jer je vrlo važno proživljavati život i razvijati se na kvalitetan način u zdravom tijelu.

Uz pomoć trenera Nikole Markana treninzi se odvijaju dva put tjedno, a svi članovi će se složiti da vrijeme provode na izvrstan način, a šale i smijeha na treningu nikad ne nedostaje. Najvažnije je da članovi zaborave na svakodnevne brige, pročiste misli i izađu iz dvorane uspuhani, crveni i ukrašeni kapljicama znoja. Tijekom godine klub je sudjelovao na nekoliko domaćih i međunarodnih natjecanja na kojima su pojedinci postigli zapažene rezultate.

Posebna se pažnja ove godine treba usmjeriti na Luku Marđetka, sedamnaestogodišnjaka koji se ističe odličnim uspjesima na natjecanjima te redovitim i vjernim angažmanom na treninzima kao pomoćni trener. U mjesecu lipnju pred komisijom je održano polaganje ispita za više pojaseve. Pedesetak članova popelo se na višu stepenicu u ovom sportu dohvativši i zaradivši viši pojas.

Također se u kolovozu održao karate kamp na Marini u Prelogu koji mogu pohađati svi zainteresirani jer ipak, nakon godišnjih odmora, kupanja, sunčanja i odmaranja, moramo tijelo ponovno staviti u pogon. U klubu naglašavaju odličnu suradnju s vodstvom grada Preloga na čijem je čelu novoizabrani gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Pod motom kluba “Jedan manje na ulici, jedan više na treningu” šezdesetak članova kluba čeka novog člana. Nikada nije prekasno upisati se na trening i početi se baviti sportom što bi trebala biti dužnost svih nas.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije