Odlični teniski rezultati u Zagrebu i Čakovcu

Dvoransko OP Ponikva, HTS do 12 godina: Polufinale za Niku Šarić

U Zagrebu je u balon TK Ponikve održan turnir za djevojčice i dječake do 12 godina. Vrlo dobar rezultat na turniru postigla je jedanaestogodišnja Čakovčanka Nika Šarić. Uvjerljivim pobjedama protiv Lucije Jović (TK Kastav) 60 61 i Ive Crnković (TK Kvarner) 62 60, Nika se plasirala u polufinale turnira gdje je zaustavljena od prve nositeljice i pobjednice turnira Kornelie Hunčak (TK Kastav) rezultatom 63 64.

Nika Šarić

Dvoransko OP  Punčeca, HTS do 12 godina: Zlatar pobjednik, finale za Šarić i Nedeljka

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec organizirao je drugi ovogodišnji dvoranski turnir za dječake i djevojčice do 12 godina koji se boduje za rang listu Hrvatskog teniskog saveza.

Turnir je prvenstveno bio prilika za sakupljanje bodova domaćim, te igračicama i igračima iz klubova regije. U konkurenciji djevojčica turnir je osvojila Varaždinka Nika Svetec pobjedom u finalnom susretu protiv domaće igračice Nike Šarić 61 62. Plasman u polufinale turnira ostvarile su i Heda Draginić i Antonia Ružić, obje igračice Punčeca.

Prvo mjesto na turniru dječaka pripalo je Teodoru Zlataru, igraču Punčeca koji je u finalnom susrebu bio bolji od klupskog suigrača Ervina Nedeljka rezultatom 61 62.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije