2. jesenski turnir u Prelogu okupio 720 djece

Nakon dva dana napornog rada cijele uprave, trenera i roditelja koji su zdušno pomagali okončan je 2. jesenski turnir NŠ Prelog. Prijavljeno je bilo ukupno 56 ekipa u tri kategorije (U8, U10, U12) iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Zagrebačke županije te gosti iz susjedne Slovenije (ukupno 720 djece) koji su igrali vrlo atraktivan nogomet sa puno kombinatorike i lijepih akcija te puno golova.

Najmlađa ekipa domaćina, ekipa NŠ Prelog 2005. osvojila je 2. mjesto u kategoriji U8, a napadač iste ekipe Silvio Pigac proglašen je najboljim strijelcem. Čestitke ekipi U8 (i jednoj i drugoj) na borbenosti, a Silvio neka samo nastavi tim putem. Treneru Damiru Pigacu čestitke na uspješnom vođenju obiju ekipa U8.

Ekipe U10 su ispale u četvrtfinalu i ovim putem čestitke treneru Daliboru Gorupiću na požrtvovnosti i velikom zalaganju na cijelom turniru.

Ekipe U12 su vrlo uspješne u nevjerovatno jakoj konkurenciji, ali nažalost ekipa NŠ Prelog 2002. nije imala sreće / snage u borbi za treće mjesto i čestitamo im na četvrtom mjestu  te treneru Davoru Špoljaru na uspješnom rezultatu, jer paralelno vođenje dviju ekipa u konkurenciji 22 protivnika nije mali posao.

Sve u svemu pokazali su u NŠ Prelog da napreduju u radu s djecom jer su rezultati sve bolji čak i u izuzetno jakoj konkurenciji. Isto tako su dobili same pohvale na organizaciju, gostoprimstvo i kvalitetu samog turnira te još jednom zahvaljuju svima koji su pomagali / radili, donosi portal NŠ Prelog.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije