Karate: Vilim i Fabijan Muršić zlatni u Mariboru i Đurđevcu

U Mariboru je 21. listopada održan međunarodni karate turnir na kojem je nastupilo 300 natjecatelja iz pet država (Slovačka, Srbija, BiH, Hrvatska i Slovenija). U uzrastu juniora u superlakoj kategoriji (-55 kg) Vilim je osvojio zlato, a Fabijan srebro.

Vilim je osvojio i brončanu medalju u uzrastu kadeta od 14 do 16 godina u lakoj kategoriji (-52 kg). Pobijedio je predstavnike BiH 8:0 i Slovačke 8:0. Izgubio je od domaćeg predstavnika rezultatom 1:4. U istoj je kategoriji Fabijan pobijedio domaćeg predstavnika rezultatom 3:2, da bi nakon toga izgubio od predstavnika BiH rezultatom 0:4.

Vilim i Fabijan Muršić sudjelovali su i na međunarodnom turniru u Đurđevcu održanom 27. listopada, a na kojem je nastupilo 320 natjecatelja. U kategoriji juniora u superlakoj kategoriji finale su ponovno izborila braća Muršić. Ovaj put je zlato pripalo Fabijanu, a srebro Vilimu i to rezultatom 1:0. Bronce su podijelili natjecatelji iz karate kluba KTC Križevci.

Fabijan je osvojio i broncu u uzrastu mlađih kadeta od 13 do 14 godina. U uzrastu kadeta od 14 do 16 godina Vilim je osvojio broncu nakon što je pobijedio predstavnike Sokol Splita rezultatom 8:0 i Koprivnice rezultatom 8:0. Jedini poraz zabilježio je od predstavnika Rijeke rezultatom 0:2.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije