Donja Dubrava: Sve ekipe NK Dubravčan u novoj sportskoj opremi

Još od početka godine uprava NK Dubravčan iz Donje Dubrave planirala je nabaviti kompletno novu sportsku opremu za igrače svih uzrasnih kategorija koja je neophodna za rad. Obzirom da je za opremu trebalo izdvojiti gotovo 30 tisuća kuna jasno je bilo da treba osmisliti način na koji bi se financirao ovaj projekt.

Tako su prijavom na natječaj za donaciju uspjeli od HEP-a ishoditi 10 tisuća kuna, s oko 10 tisuća sudjelovali su roditelji igrača, a razliku je podmirio klub prikupljenim sredstvima od  Seoskih uličnih igara. NK Dubravčan zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji nabave opreme, a posebno roditeljima.

Rijetki su klubovi koji se mogu pohvaliti takvom opremom zato Uprava kluba sada ponosno gleda na svoje igrače i nada se da će s novim stajlingom doći i odlični rezultati. Kako je bilo mnogo upita od strane navijača za kupnju klupskih trenirki, svi zainteresirane mogu se javiti tajniku na 098 777 750 ili nekom od članu uprave kluba  kako bi mogli naručiti robu. Cijena trenirke sa štampom je 200 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije