Međimurski nogometni savez: Održana 15. sjednica Izvršnog odbora

Jučer navečer (četvrtak) u prostorijama gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu održana je redovna 15. sjednica Izvršnog odbora MNS. Od 13 članova IO sjednici je prisustvovalo njih 10. Na dnevnom redu između ostalog bile su dvije zanimljive točke.

Formiranje Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin i priprema za organizaciju 31. po redu malonogometnog prvenstva Međimurja. Što se tiče same Međužupanijske lige predsjednik MNS Mato Kljajić izvijestio je članove IO o svim provedenim aktivnostima oko njezina formiranja u sezoni 2014./2015. i napomenuo da ima još niz drugih varijanti, a kao najbolja se spominje da sadašnja III HNL sjever u idućoj sezoni bude III HNL istok skupina B.

Vezano za mali nogomet igralo bi se u dvije dvorane Graditeljskoj u Čakovcu i u dvorani osnovne škole u Prelogu, a završnica u Čakovcu. Smanjen je ukupan fond nagrada, a smanjene su i kotizacije. Igralo bi se u tri konkurencije seniorskoj, veteranskoj i pionirskoj. Početak je predviđen 21. prosinca, a završetak 6. siječnja iduće godine. Dosadašnji dopredsjednik MNS, a ujedno i član IO Nenad Marčec podnio je pismenu ostavku na svoje dužnosti u MNS.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije