Ivan Zobec: “Šenkovec je u kupu zasluženo prošao Čakovec”

U osmini finala kupa Međimurskog nogometnog saveza Šenkovec je porazio Čakovec 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu. Nakon susreta porazgovarali smo s Ivanom Zobecom, trenerom Šenkovca.

eMedjimurje: Čestitke na pobjedi u kupu, kako je bilo odigrati susret protiv Čakovca.

Zobec: Hvala na čestitkama. Svaka čast mojim igračima, pogotovo nakon nedjeljne prvenstvene utakmice jer smo imali malo vremena za odmor. No svi su izdržali i mislim da smo zasluženo pobijedili. Naša ideja je bila od početka da ih malo sačekamo, da ih pustimo da izađu van te da probamo na kontre napraviti šanse i zabiti gol. To nam se poklopilo u prvom poluvremenu da smo od dvije – tri kontre zabili jedan gol te isto tako u drugom poluvremenu.

Dirigiranje ekipom Šenkovca tijekom susreta s Čakovcem

eMedjimurje: Uspješni ste u kupu, ali i u prvenstvu kao novi prvoligaš.

Zobec: Nakon osam kola imamo 14 bodova i mislim da je to zadovoljavajuće s obzirom da smo ekipa koja se tek plasirala u prvu međimursku ligu. Bili smo autsajder na početku, ali uz rad i treninge na koje se dečki dosta dobro odazivaju složili smo jednu dobru ekipu i imamo dobru atmosferu. Dobili smo one utakmice koje su nam bile bitne i u kojima su nam protivnici bili ravnopravni. I u idućih sedam kola nastojat ćemo odigrati što kvalitetnije možemo i nadamo se novim bodovima. Cilj na početku prvenstva je bio da se ekipa konsolidira i posloži s namjerom da se ne ispadne iz lige.

eMedjimurje: Pomoć navijača je bitna, i na kup susretu ste imali glasnu podršku.

Zobec: Od kada sam ja ovdje cijelo vrijeme imamo veliku pomoć naših navijača na čemu im zahvaljujem. Nadam se da će nas i dalje pratiti, a mi ćemo im uzvratiti dobrim igrama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije