U međimurskom nogometnom kupu ispala četiri trećeligaša

Odigrani su susreti osmine finala Međimurskog nogometnog kupa. Županijski ligaši izbacili su četiri od pet hrvatskih trećeligaša, dalje je prošlo samo Međimurje.

Trnovec je očekivano i visoko poražen od Međimurja 0:11. Čakovčani su zabili šest golova u prvom poluvremenu i još pet u nastavku.

Centrometal je porazio u Macincu Čukovec ’77 2:0. Poluvrijeme je bilo 0:0, a u nastavku domaćin zabija dva gola za prolazak u idući krug kupa.

Polet Pribislavec je poražen od Dubravčana 0:1 s jedinim golom u drugom poluvremenu. Domaćin nije znao iskoristiti niz sbojih prigoda, a gosti su iskoristili što su imali i prošli su dalje.

Dubravčanu je bio dovoljan jedan gol u Pribislavcu za prolazak dalje

Šenkovec je bio bolji od Čakovca 2:0. Čakovčani su imali jednu prigodu u otvaranju utakmice nakon kornera, no Šenkovec je ranim golom u 10. minuti stvari okrenuo u svoju korist.

Čakovec je u nastavku susreta jalovo i bezidejno napadao, bio je potpuno bezopasan, a Šenkovčani su drugim golom u drugom poluvremenu potvrdili svoju pobjedu od 2:0.

Međimurec je bio bolji od Graničara iz Kotoriba 2:0. Zabili su im po gol u svakom poluvremenu.

Mladost Prelog poražena je od Mladosti Ivanovec 0:3. Poluvrijeme je bilo 0:0, a u nastavku Ivanovčani zabijaju tri gola za siguran prolazak dalje.

U susretu dviju Mladosti u Prelogu je slavila ona iz Ivanovca

Nogometaši Mladosti iz Palinovca kao prošlogodišnji finalisti međimurskog kupa visoko su pobijedili trećeligaša Rudar iz Murskog Središća 6:1.  U 9. minuti nakon ubačaja Pasler postiže pogodak za 1:0. Vadlja zabija za 2:0 u 26. minuti, a Kovačić u 26. minuti povisuje na 3:0. Šoltić u 28. minuti iz kaznenog udarca smanjuje na 3:1. U nastavku bolja igra domaćih koji zabijaju iz dva kaznena udarca nakon prekršaja nad Talanom i Halićem, Kovačić donosi svojoj ekipi nevjerojatnih 5:1. Točka na i je najljepši gol na ovoj utakmici kada je Mlinarec iz slobodnog udarca postigao vrlo lijep pogodak za konačnih 6:1.

Zasluženo slavlje Mladosti iz Palinovca protiv Rudara

Sloboda je u Slakovcu porazila Trnavu Goričan 2:0. Slakovčani su zabili po jedan gol u svakom poluvremenu.

Rezultati osmine finala Međimurskog nogometnog kupa:
Trnovec – Međimurje 0:11,
Centrometal Macinec – Čukovec ’77 2:0,
Polet Pribislavec – Dubravčan Donja Dubrava 0:1,
Šenkovec – Čakovec 2:0,
Međimurec Dunjkovec Pretetinec – Graničar Kotoriba 2:0,
Mladost Prelog – Mladost Ivanovec 0:3,
Mladost Palinovec – Rudar Mursko Središće 6:1 i
Sloboda Slakovec – Trnava Goričan 2:0.

Domaćini četvrtfinala se izvlače, a parovi su Međimurje – Centrometal, Dubravčan – Šenkovec, Međimurec – Mladost Ivanovec i Mladost Palinovec – Sloboda Slakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije