Krešimir Šenji: “Podbacili smo u dvije domaće utakmice”

U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi pred nama je šesto prvenstveno kolo. Jedan od naših predstavnika je Polet Sveti Martin na Muri koji se nalazi u zlatnoj sredini tablice. Pitali smo njihovog trenera Krešimira Šenjija koliko je zadovoljan dosadašnjim učinkom te kako se Poletovci spremaju za subotnje gostovanje kod Rudara.

Koliko ste zadovoljni dosadašnjim učinkom Poleta u dosadašnjem prvenstvu?

Šenji: Učinkom Poleta sam djelomično zadovoljan. Osvojili smo 8 od mogućih 15 bodova te se nalazimo na 7. mjestu. Moram napomenuti da smo u dvije domaće utakmice rezultatski podbacili. Mislim na utakmicu protiv Slatine te na ovu zadnju protiv Mladosti iz Preloga. Bile su to utakmice gdje smo osvojili po bod na domaćem terenu propustivši realizirati nekoliko izrazitih prilika za zgoditak što nam je donijelo samo bod na domaćem terenu. Isto tako važno je napomenuti da smo igrali utakmice protiv ekipa sa začelja tablice te kad sve zbrojimo mogli smo imati više bodova.

Tijekom prijelaznog roka došlo je do određenih promjena u igračkom kadru, jeste li jači ili slabiji u odnosu na prošlu sezonu?

Šenji: Iz kluba su otišli braća Begović, Mihael Karlovčec, Tiago Rodriges te rezervni vratar Martin Perčić. Moram naglasiti da su ti igrači dali vrlo veliki doprinos u ostvarivanju prošlogodišnjih visokih rezultata za naš klub. U klub su došli vrlo mladi igrači Barat Nikola, Novak Marko, Vincek Aleksandar, Cvetković Valentin i Jelen Patrik koji radom na treninzima napreduju. Nadam se da će u pravo vrijeme biti i prave zamjene za otišle igrače.

Kako se pripremate za subotnji susret u Murskom Središću, jesu li svi igrači na raspolaganju?

Šenji: Pratio sam susrete Rudara putem medija, a jedan sam uspio i pogledati. Do sada su postigli odlične rezultate u natjecanju, na čemu im čestitam. Vidio sam nekoliko odličnih pojedinaca te su svakako ekipa koju treba respektirati. U našoj ekipi nedestajat će Boris Hren i Mario Turk, a svi ostali biti će na raspolaganju.

Što očekujete u susretu s Rudarom?

Šenji: Od svjih igrača očekujem veliku koncentraciju te veliku požrtvovnost i borbenost. U koliko to uspijemo ostvariti očekujem i uspjeh u utakmici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije