Kickboxing klub 300 iz Čakovca od utorka upisuje nove članove

Kickboxing klub 300 iz Čakovca nastavlja s treninzima u maloj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu i  to od utorka 3. rujna.

Treninzi se održavaju utorkom, četvrtkom i petkom od 20 sati. Svi zainteresirani bilo kojeg spola, godina, forme i predznanja za treniranje kick boksa, savate boksa, thai boksa ili boksa slobodno mogu doći u dvoranu na upise u tim terminima.

Mogu se javiti i zainteresirani za individualne treninge,koje interesira rad samo sa trenerom, saznajemo u Kickboxing klubu 300 od trenera Hrvoja Kišasondija.

Kontaktirati ih možete putem Facebook stranice, email adresse hrvojekbk300@gmail.com ili na broj klupskog mobitela 095/920 35 33.

U Kickboxing klubu 300 u Čakovcu manje od dvije godine treniraju i Vilson Kuqi (17) i Luka Vrbanec (17) koji su već nanizali zavidne rezultate u tom sportu. Vilson je hrvatski, europski i svjetski juniorski prvak u disciplini K1 te prvak Hrvatske u savate boksu u svojoj kategoriji. Luka, pak, nosi titule prvaka Hrvatske i internacionalnog prvaka u disciplini Muay Thai te državnog prvaka u savate boksu.

Vidimo se u dvorani!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije