Teniske vijesti: Sarajevo, Čakovec i Karlovac

Sarajevo TE 16: Lorena Brzuhalski među osam

Lorena Brzuhalski ponovno postiže dobre rezultate.  Na međunarodnom turniru iz europskog kalendara za juniore i juniorke do 16 godina održanom u Sarajevu, Lorena je pobjedama protiv domaćih predstavnica Adele Joldić 75 73 i Inajde Karić 46 62 64 stigla do četvrtfinala gdje je zaustavljena od prve nositeljice turnira Rumunjke Ioane Guna rezultatom 60 75.

OP Punčeca do 14: Pobjednički pehari u domaćim rukama

Teniski klub Franjo Punčec tijekom kolovoza organizirao je OP Punčeca za dječake i djevojčice do 14 godina koji je odigran po Round robin sistemu (po grupama) koji daje priliku igračima da odigraju veći broj susreta.

U konkurenciji djevojčica pobjednički pehar završio je u rukama domaćina. Leonarda Horvat pobjedama protiv Sare Boderištanac (TK Brod) 60 60 i u finalu protiv Nike Šarić (TK F. Punčec) 60 60 osvojila je prvo mjesto (na naslovnoj fotografiji).

U konkurenciji dječaka prvo mjesto osvojio je igrač Punčeca Florijan Baranić pobijedivši sve susrete. U drugom kolu pobijedio je klupskog suigrača Ervina Nedeljka 75 62, u polufinalu Kostić-Ferček Maksa (TK Varaždin 1181) 75 36 62 i u finalu Pavla Glamuzinu (TK Medveščak) 36 64 76.

Finalisti u kategoriji dječaka

OP Karlovca do 12: Antonia Ružić do polufinala

Desetogodišnja igračica Punčeca Antonia Ružić ostvarila je vrlo dobar rezultat na Otvorenom prvenstvu Karlovca za dječake i djevojčice do 12 godina. U konkurenciji djevojčica Antonia je stigla do polufinala gdje je zaustavljena od Lare Hraščanec (TK Varaždin 1181) rezultatom 61 63. Do polufinala Antonia je pobijedila Natašu Crnolatac (TK Siscia) 61 61 i u četvrtfinalu Vivian Vučić (TK Victoria) istim rezultatom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije