U šestom kolu Kros lige Globetka još jedna dionica

U utorak 20. kolovoza s početkom u 19:00 sati na rasporedu je šesto kolo Kros lige Globetka. Osim standardne dionice od 7,8 km organizator lige AK Međimurje na tom će kolu proširiti program natjecanja za još jednu kraću trkačku dionicu koja će iznositi 3,6 km. Trčanje na ovoj kraćoj dionici održati će u ovoj godini tri puta, na 6., 7. i 8. kolu Kros lige Globetka, biti će promotivnog karaktera, s ciljem uključivanja što većeg broja trkača u ligu. Kotizacija će iznositi 30 kn.

Idući tjedan prebogat je sportskim događanjima koja su vezana za trčanje. Nakon Globetke, idućeg dana u srijedu, održava se 7. kolo triatlon lige na Aquacitiyu u Varaždin, u četvrtak započinje jesenski dio kros lige Drava u Varaždinu, petak je rezerviran za kros ligu na Marini u Prelogu, a u subotu 24.8. održati će se 8. utrka Grada Mursko Središće. Zaljubljenici u trčanje i planinarenje moći će ove dvije discipline spojiti u jednu na 5. kolu kros lige Čevo kojom u nedjelju završava ovaj zaista prebogat sportski tjedan.

Prilike za povratak na trkačke staze nakon godišnjih odmora biti će na pretek u nadolazećem tjednu, pa pozivamo sve sadašnje i buduće trkačice i trkače da se uključe i odmorene mišiće tijekom godišnjih odmora pripreme za nove radne i sportske pobjede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije