Sedamdesetak polaznika stolnoteniskog kampa

Nakon županijskoga kampa prošli je tjedan, od ponedjeljka do petka održan i kamp za učenike osnovnoškolskoga uzrasta s područja grada Čakovca i pripadajućih mu naselja, iz programa Svaki tjedan – sport jedan. Mjesto isto – dvorana STK Mihovljana, voditelj prof. Ivana Nikolić, uz asistenciju igrača mihovljanskog kluba Nine Bujana i Sare Mikac.

Podatak da se na kamp odazvalo sedamdesetak polaznika dovoljno govori o popularnosti stolnog tenisa u Međimurju i opravdava cilj organizatora – Zajednice sportskih udruga grada Čakovca, da se djeci omogući kontinuirana sportska aktivnost i kroz ljetni period. Podijeljeni u dvije starosne skupine polaznici kampa savladavali su osnovne elemente stolnog tenisa, oni stariji nešto složenije, a mlađi uspostavu kontakta s lopticom i orijentaciju za stolom.

Djeca, među kojom je primijećen i priličan broj izrazitih talenata, uživali su igrajući se stolnoga tenisa pa vjerujemo da mnogi od njih svoju stolnotenisku aktivnost neće završiti na ovom kampu, nego se uključiti u rad klubova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije