Kiksevi prvoligaša na početku nove sezone

Krenulo je prvenstvo u Međimurskim nogometnim ligama. U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi oba domaćina su danas poražena. Sloboda iz Slakovca izgubila je od Dinama iz Palovca 1:2. Slakovčani su poveli, a Dinamo je preokrenuo rezultat do kraja prvog poluvremena. Drugo poluvrijeme je bilo bez golova i Palovčani u prvenstvo kreću s velika tri boda.

Omladinac je u Novom Selu Rok poražen od Šenkovca 0:3. Prvo poluvrijeme je završeno 0:0. U drugom dijelu novi prvoligaš Šenkovec zabija tri gola za sva tri boda. Ako se po jutru dan poznaje pred novim trenerom Omladinca Miljenkom Dovečerom je puno posla, ako Omladinac opet ne želi taboriti na dnu ljestvice kao prošle prvenstvene sezone.

U drugoj međimurskoj nogometnoj ligi istok u Turčišću je Borac pobijedio ČSK 4:3. Domaćin je uvjerljivo dobio prvo poluvrijeme 3:0. Gosti su u nastavku pokušali dohvatiti barem bod, zabili su tri gola, no to je bilo dovoljno tek za častann poraz.

Vučetinec je odigrao svoju prvu prvenstvenu utakmicu. U Brezju su na ugralištu Hrastje porazili Parag 2:0. Vučetinec je zabio po jedna gol u svakom poluvremenu i, kako su nam rekli u šali, preuzeli su prvo mjesto na tablici jer svi ostali imaju nula bodova do sutra.

U nedjelju u 10:30 sati u 2. ŽNL istok igraju Graničar Novakovec i Kraljevčan ’38, a u 3. ŽNL istok Eko Sveti Križ i Draškovec. Svi ostali počinju u 17:30 sati.

Međimurske nogometne lige:
1. ŽNL: Sloboda Slakovec – Dinamo Palovec 1:2, Omladinac Novo Selo Rok – Šenkovec 0:3
2. ŽNL istok: Borac Turčišće – ČSK 4:3
3. ŽNL zapad: Vučetinec – Parag 2:0

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije