Međimurje bolje od Varaždina, Rudar i Nedelišće ispraćeni šesticama

U 1. kolu 3. HNL sjever Međimurje je u lokalnom derbiju porazilo Varaždin 3:1, Polet Sveti Martin na Muri i Slatina nisu našli puta do gola, dok su Rudar Mursko Središće i Nedelišće stradali u gostima primivši po šest golova.

Međimurje je pred oko 300 gledatelja u lokalnom derbiju porazilo Varaždin 3:1. U 4. minuti Dodlek ima dobru prigodu, a u 7. minuti zabija Filip Petak nakon ubačaja Menzila s lijeve strane.

Nakon dvadesetak minuta bez većih prigoda zaredale su šanse s obje strane, no mreže miruju. Pri kraju prvog dijela unatoč ne baš bajnoj igri Čakovčani zabijaju za 2:0. Nakon prekida upućen je udarac koji sretno dolazi do Danijela Kuzmića koji iz neposredne blizine zabija za 2:0. Rezultat poluvremena bio je daleko povoljniji za Međimurje od igre koju su prikazali, no golovi su ono što se broji.

Početkom nastavka Varaždinci samnjuju na 2:1. Marko Rog je u solu prodoru s desena strane sam došao do vratara Šafarića i pospremio je loptu u mrežu za 2:1.

U idućem napadau čistu gol prigodu za Varaždin ima Matija Matejaš koji srećom iz neposredne blizine šalje loptu uz gol. Međimurje u 53. minuti zabija za 3:1. Puclin daje loptu na desnu stranu do Antonia Dodleka koji vidi da varaždinski vratar Težak istračava, prebacuje ga za opet mirno vodstvo domaćina 3:1. Do kraja susreta bilo je nekih prigoda, no bez pravog učinka.

U Svetom Martinu na Muri Polet i Slatina odigrali su bez golova i razišli su se početnim rezultatom 0:0.

Nedelišće i Rudar Mursko Središće neće po dobrom pamtiti početak novog prvenstva. Koprivnica je sa 6:0 porazila Nedelišće, a Podravina iz Ludbrega je bila također sa 6:0 bolja od Rudara kojemu je ovo bila premijerna trećeligaška utakmica. Obje ekipe su na poluvremenu gubile 3:0.

3. HNL sjever 1. kolo: Međimurje – Varaždin 3:1, Polet Sveti Martin na Muri – Slatina 0:0, Podravina Ludbreg – Rudar Mursko Središće 6:0 i Koprivnica – Nedelišće 6:0. Nedjelja 17:30 h: Graničar Kotoriba – Mladost Prelog, Croatia Grabrovnica – Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije