Sportski vikend

3. HNL: Međimurje domaćin Varaždinu, Graničar dočekuje Mladost; Međimurske nogometne lige: Počinje prvenstvo u svim ligama; Međimurec 2013: na 15. jubilarnom turniru nastupa 10 ekipa; Punčec Open: U petak polufinale, u subotu finale; Rukomet: Stela, Paula i Nikolina na EP u Poljskoj; Sportski kampovi: idući tjedan plivanje, judo i kuglanje.

Ovog vikenda kreće prvenstvo 3. HNL Sjever. Međimurje je u subotu od 17:30 sati domaćin Varaždinu, dok će Polet u Svetom Martinu na Muri tražiti bodove protiv Slatine. Rudar kao novi trećeligaš gostuje kod Podravine, dok Nedelišće putuje u Koprivnicu. U međimurskom srazu Graničar u Kotoribi dočekuje u nedjelju Mladost Prelog, a u isto vrijeme Čakovec je gost Croatiji u Grabrovnici.

Kreću i Međimurske nogometne lige. U Prvoj ligi u subotu u 17:30 sati igraju Sloboda Slakovec – Dinamo Palovec i Omladinac Novo Selo Rok – Šenkovec. U Drugoj ligi istok u subotu igraju Borac Turčišće i ČSK, a u nedjelju u 10:30 sati igraju Graničar Novakovec i Kraljevčan. U Trećoj ligi zapad u subotu u Brezju novoosnovani Vučetinec traži prvu pobjedu u susretu s Paragom, a na istoku u nedjelju u 10:30 sati igraju Eko i Draškovec. Svi ostali susreti Međimurskih nogometnih liga igraju se u nedjelju od 17:30 sati.

Nogometni klub Međimurec je organizator već tradicionalnog, a ove godine jubilarnog 15. Međunarodnog nogometnog turnira Međimurec 2013. Na turniru sudjeluju U-12 mladi nogometaši rođeni 2001. godine i mlađi. Turnir traje dva dana 17 i 18. kolovoza. Turnir se održava pod geslom “Nogometom protiv droge i drugih poroka današnjice” i pod pokroviteljstvom je HNS i licenciran od UEFA-e, jer svake godine na turniru sudjeluje deset ekip. Ekipe koje sudjeluju ove godine: NK Dinamo Zagreb, NK Hajduk Split, NK Varaždin, NK Međimurje, HŠK Zrinjski Mostar, NK Olimpija Ljubljana, Škola nogometa Puskas Ferenc (Mađarska), FK Vojvodina Novi Sad, SK Sturm Graz. Raspored možete naći ovdje.

Teniski turnir Punčec Open u Čakovcu dolazi svome kraju. Danas (petak) je na rasporedu finale parova i dva polufinala u pojedinačnoj kategoriji, dok je finale na rasporedu sutra (subota) od 16:00 sati. U današnjim polufinalima koja počinju u 11:00 sati igraju Tomislav Brkić (3, BiH) i Marin Bradarć (2, CRO), te Nik Razboršek (7, SLO) i jedini nenositelj u polufinalu Mike Urbanija (SLO)

Na Europskom prvenstvu u rukometu koje se igra u Poljskoj boje naše mlade reprezentacije brane Zrinskice Stela i Paula Posavec te Nikolina Zadravec. Jučer su igrale s Norveškom, danas (petak) u 19:00 sati igraju s Njemačkom te u nedjelju u isto vrijeme s Češkom.

Idućeg tjedna od 19. do 23. kolovoza bit će čak tri sportska kampa u Čakovcu u sklopu akcije Svaki tjedan sport jedan. Na čakovečkim bazenima plivanje organizira GPK Međimurje, judo će biti u dvorani policijske uprave pod vodstvom JK Zrinski te kuglanje na čakovečkoj kuglani u organizaciji KK Željezničar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije