Prvenstvo veterana počinje u ponedjeljak

Ovog vikenda počinju sve nogometne lige u kojima imamo međimurske klubove u seniorskoj konkurenciji, a u ponedjeljak službeno natjecanje počinje za veterane na zapadu i istoku. Oni također igraju od 17:30 sati.

Parovi 1. jesenskog kola – ZAPAD: Nedelišće – Hajduk (B), Omladinac (NSR) – Čakovec, Sloga (Č) – Bratstvo (SV), Pobjeda – Omladinac (M), Sokol – Sloboda (M), Šenkovec – Sloboda (S), Mladost (I) – Strahoninec.     

Parovi 1. jesenskog kola – ISTOK: Spartak – Jadran, Mladost (Pr.) – Kraljevčan 38 igra se u Oporovcu, Hodošan – Trnava subota, Vidovčan – Polet (P), BSK – Podturen, Radnički – Borac PMP.  

Novčane kazne Mladosti iz Selnice i Dubravčanu

NK Dubravčan Donja Dubrava se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog bacanja boce u teren za igru od strane gledatelja na utakmici u Selnici. Mladost Selnica je istu kaznu za isti događaj dobila nakon prvog kola kada su slavili u Zasadbregu. Nije jasan motiv bacanja boce jer su u oba slučaja kažnjeni klubovi koji su prošli dalje u kupu.

Pretkolo kupa za juniore

U srijedu 21. kolovoza u 17:30 sati sastaju se Omladinac Držimurec Strelec i Omladinac Mačkovec. Drugo kolo kupa igra se 28. kolovoza u srijedu s početkom u 17:30 sati. Izvlačenje parova 2. kola kupa je u utorak 22. kolovoza u podne.

Poziv trenerima na seminar u Prelog

Pozivaju se treneri seniorskih i treneri mlađih dobnih kategorija na trenerski seminar koji će se održati u Prelogu, u Gradskoj kavani  Lovac, u četvrtak 22. kolovoza s početkom u 19:00 sati. Tema će biti Kondicijska priprema u nogometu, a predavač Miljenko Vidović, prof. Treneri su se dužni odazvati seminru jer je on uvjet za dobivanje licence za rad sa seniorima, juniorima, pionirima, mlađim pionirima i limačima u sezoni 2013/14.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije