Stela, Paula i Nikolina na Europskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj

Hrvatska ženska kadetska reprezentacija otputovala je u Poljsku na Europsko rukometno prvenstvo za igračice do 17 godina koje će od danas pa do 25. kolovoza biti održano u Gdansku i Gdynii.

– Ovih 16 igračica koje putuju na Europsko prvenstvo odlično su fizički pripremljene, odradili smo odlične pripreme u tri ciklusa, odigrali tri prijateljske utakmice, dvije protiv Rumunjske i jednu protiv Crne Gore i upisali tri pobjede. Ne trebamo se na Europskom prvenstvu stoga nikoga bojati, ali trebamo respektirati protivnika. Mi smo u grupi s Norveškom, Njemačkom i Češkom, prvu utakmicu igramo protiv Norveške, a prolaz u drugi krug natjecanja tražit ćemo protiv Njemačke i Češke, istaknula je izbornica hrvatske ženske kadetske reprezentacije Lidija Bojić Ćaćić.

S obzirom da je Lidija Bojić Ćaćić članica Izvršnog odbora Europske rukometne federacije (EHF) na Europskom prvenstvu ne može kao izbornica voditi reprezentaciju s klupe, jer bi u tom slučaju bila u sukobu interesa, pa će je na klupi u Poljskoj zamijeniti Vesna Miletić i Branko Šebek.

Hrvatska prvu utakmicu igra  u četvrtak protiv Norveške s početkom u 17 sati. Dan kasnije, u petak igra protiv Njemačke (19 sati), a u nedjelju protiv Češke (19 sati), donosi portal Hrvatskog rukometnog saveza.

Igračice koje su otputovale na Europsko prvenstvo su:
KRMPOTIĆ Ana, RK Podravka
ZADRAVEC Nikolina, RK Zrinski
POSAVEC Paula, RK Zrinski
POSAVEC Stela, RK Zrinski
GALETIĆ Iva, RK Sesvete
ŠENVALD Sara, RK Podravka
MIKOLIĆ Iva, RK Arena
VLAŠIĆ Ana, RK Lokomotiva
KALAUS Dora, RK Podravka
SERTIĆ Matea, RK Lokomotiva
ZAGORŠČAK Ena, RK Podravka
KALAUS Larissa, RK Podravka
PREVENDAR Dorotea, RK Podravka
HREN Doris, RK Ivanić
MAMIĆ Josipa, RK Dugo Selo
KLARIĆ Andrea, RK Dalmatinka

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije