Održan četvrti odbojkaški turnir u Čukovcu

Čukovečka udruga mladih, organizirala je četvrti po redu odbojkaški turnir. Turnir je trajao od 7. do 10. kolovoza. Okupio je nešto manje ekipa nego prošle, 13 muških i 3 ženske. Ekipe su bile iz svih dijelova Međimurja. Nevrijeme koje je zadesilo naš kraj u petak prisililo je organizatore da otkažu turnir taj dan, te premjeste sve utakmice od petka u subotu.

U ženskoj konkurenciji pobjednice turnira su ekipa “Rukometašice” u sastavu Ines Sraka, Sara Karol i Tea Žeželj koje su osvojile 350 kn, diplomu,  pića organizatora te dnevne karte za gradske bazene Marija Ružić u Čakovcu. Drugoplasirana ekipa su “Kindersice” u sastavu Martina Mlinarić, Lana Škvorc, Nikolina Huzjak kojima je pripala nagrada u iznosu od 200 kn, diploma  te šišanje u frizerskom salonu “Silvija Crnković. Treće su bile “Solo igračice” u sastavu Ivana Habuš, Mateja Jambrović, Veronika Mikulan, Željka Igrec koje su osvojile pizze u DG sportu, diplomu te pića organizatoraa, pripala im je i nagrada za najslabiju ekipu, šišanje u frizerskom salonu “Kosa u modi” u Donjem Mihaljevcu.

Sara Karol iz pobjedničke ekipe nam je rekla: “Sve je bilo super i za 5. Svaka čast organizatorima što su odlučili da se igra ženska kategorija bez da su bile prijavljene 4 ekipe i još su zadržali iste nagrade.”

U muškoj konkurenciji pobjednici su ekipa “Differdange” u sastavu Sven Igrec, Patrik Blažeka, Leopold Kardoš, Fran Raić koji su osvojili 700 kn, diplomu,  pića organizatora te šišanje u Brijačnici Brico. Drugoplasirani su bili prošlogodišnji pobjednici, ekipa “Hrđe” koji su nastupili u sastavu Mislav Sraka, Goran Čonkaš, Matija Janušić i Mihael Kalšan te im je pripala nagrada u oznosu od 350 kn, diploma, večera u 3 slijeda (predjelo, glavno jelo, desert) u restoranu “Mala hiža”. Ttreći su bili ekipa “Alkatraz” za koje su nastupali Benjamin Bauer, Mario Pavčec i Hrvoje Vadlja te im je pripala nagrada u iznosu od 200 kn, diploma i pića organizatora.

Fran Raić, član pobledničke ekipe nam je rekao: “Organizacija turnira je bila odlična, kao i svi događaji koje organizira Čukovečka Udruga mladih. Konkurencija na turniru je bila dobra unatoč manjem broju ekipa nego zadnjih godina. Zahvaljujemo se organizatorima na susretljivosti i dobroj organizaciji te poručujemo da ne moraju strahovati jer je već vaš turnir izrastao u tradiciju!”

Brijačnica Brico nagradila je i najslabiju ekipu u muškoj konkurenciji sa 4 šišanja. Sve utakmice na turniru fer i korektno odsudio je David Mikulan. Finalni dan potrajao je do ranih jutarnjih sati uz tamburaški sastav “Frikovi”.

Organizatori zahvaljuju svim ekipama na odazivu, svim ljudima koji su podržali turnir, tamburašima koji su napravili dobru feštu, udruzi žena “Žireki” koje su svaki dan pekle lepinje i ribice, DVD-u Čukovec koji je ustupio opremu za zalijevanje terena, te sponzorima: restoran “Mala hiža”, brijačnica “Brico”, gradski bazeni “Marija Ružić” u Čakovcu, frizerski salon “Silvija Crnković”, DG Sport te frizerski salon “Kosa u modi” iz Donjeg Mihaljevca te odbojkaški klub “Split”. “Vidimo se i dogodine u još većem broju” – pozivaju za vas kraj iz uprave ČUM-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije