Poraz Slobode Slakovec u Ludbregu u sudačkoj nadoknadi

U subotu je Sloboda Slakovec odigrala posljednji pripremni susret u Ludbregu protiv domaće Podravine. Podravina Ludbreg trenutno se natječe u 3. HNL, a prijateljski odnos a Podravinom njeguju još od sezone 2009./10. kada su nastupali u istoj ligi 4. HNL. Podravina je tada i osvojila prvenstvo te napredovala rang više. Prije svake sezone Sloboda i Podravina odigraju pripremni susret , a 2011. Podravina je u Slakovcu osvojila turnir povodom 50 godina postojanja NK Slobode.

U prvom dijelu susreta Podravina je imala sjajne prilike u kojima se najviše proslavio vratar Slobode Dejan Kolar koji je majstorski obranio udarce i sačuvao rezultat. Slobodu je pomazila i sreća jer domaćini u dva navrata gađaju okvir vratiju. Najbolju priliku Slobode u prvom dijelu imao je Boris Vrbanec koji na visoku loptu puca glavom, ali preko vratiju.

U drugom dijelu opet se istaknuo Dejan Kolar koji je sjajno obranio udarac sa 16 metara i odbijenu loptu iz neposredne blizine. Najbolju priliku utakmice ima Sloboda kada se Denis Srnec sjajno riješio čuvara, zaobišao vratara, ali u posljednji trenutak branič uspije izbiti loptu s noge Srneca u čistoj situaciji. Posljednjih pola sata prečesto su se događale pogreške sudačke trojke na štetu Slobode.

Prvo Sloboda ostaje zadnjih dvadeset minuta s igračem manje nakon dodjeljivanja dva žuta kartona Goranu Hadžiću, premda je susret bio izrazito miran, bez grubih startova, a prvi žuti karton Hadžiću svakako nije bio za žuti karton. Podravina nakon toga preuzima inicijativu, no bez pravih prilika. Kada se već očekivao kraj susreta duga lopta pronalazi napadača Podravine, pomoćni sudac ne diže zastavicu premda se radilo o čistom zaleđu što su potvrdili i domaći navijači koji su bili u liniji. Napadač Podravine nije imao preveliki problem realizirati u situaciji jedan na jedan i rezultatom od 1:0 u korist Podravine završio je susret.

Premda porazom završava pripreme Sloboda može biti itekako zadovoljna pruženom partijom u Ludbregu. Za Slobodu sezona počinje u srijedu kada se igra 1/16 finala kupa, a Sloboda gostuje u Svetoj Mariji gdje su izrazito veliki favoriti i sve osim prolaza bilo bi veliko razočaranje, donosi portal NK Slobode.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije