Održan županijski trening kamp za mlade u stolnom tenisu

Međimurski stolnoteniski savez nakon mnogo godina ponovo je organizirao županijski trening kamp za talentirane mlade igračice. Pod vodstvom trenera Mihovljana Roberta Mikaca, ujedno i predsjednika Saveza, od ponedjeljka do subote prošloga tjedna u Mihovljanu je treniralo njih trinaestero – Karlo Jambor, Ivan Lovrek, Marko Lovrek i Mašan Sredanović iz MSTC Čakovca, David Čukulic i Stjepan Škoda  iz Kos-Kotoribe, Lio Murakezi, Dina Ratajec i Benjamin Podkrajac iz Šenkovca te članovi mihovljanskoga kluba Niko Vidović, Lovro Varga, Noa Vresk i Ivan Mikac.

Da bi kroz ukupno 10 treninga što bolje radili pomagali su im odlični sparing partneri Nino Bujan, Sara Mikac, Luka Crnčec i Karlo Lajtman, također iz domaćega kluba. Organizacija kampa jedna je od točaka programa, kojim je Robert Mikac izabran za predsjednika Saveza, a, kako reče, nastojat će da se mlade igrače i igračice iz međimurskih klubova okupi na zajedničke treninge kad god to bude moguće, pogotovo kroz školske blagdane. Na taj način, uvjeren je, podići će se njihova kvaliteta, a isto tako i poboljšati međusobni odnosi među najboljim međimurskim klubovima.

Jurica Godina dvostruki prvak USTA-e Belica

Iako stolni tenis slovi kao pretežito zimski sport članovi Udruge stolnotenisača amatera USTA iz Belice ni kroz tople ljetne dane ne miruju. Čak što više, u nedjelju su organizirali prvenstvo kluba u pojedinačnoj konkurenciji i igri parova.

Okupilo se njih 20, koji su se ugodno zabavili u međusobnom druženju, a usto se borili i za odličja. Najuspješnijim se pokazao Jurica Godina, koji je osvojio prva mjesta u obje konkurencije.

Prvenstvo kluba u Belici

Pojedinačno je u finalu bio uspješniji od Matije Trstenjaka, a u parovima, u kombinaciji s Kristijanom Dodlekom, nadmašio Antona Dodleka i Slavka Tratnjaka. Drugu medalju, brončanu, osvajanjem trećega mjesta pojedinačno, pobjedom nad Draganom Horvatom, obitelji Godina donio je najmlađi igrač prvenstva Filip Godina, a treće mjesto u igri parova pripalo je Danijelu Premušu i predsjedniku udruge Josipu Habjanu Đusu, koji su u borbi za broncu nadmašili Tomicu Branišu i Stjepana Ružića. Tijekom prvenstva Beličance je posjetio i predsjednik Međimurskoga stolnoteniskog saveza Robert Mikac.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije