Tko će igrati za NK Čakovec?

Tko će igrati za NK Čakovec?

Idućeg vikenda počinje prvenstvo 3. HNL Sjever te prvenstvo u županijskim nogometnim ligama. Što se tiče pripremnih susreta naših trećeligaša pratimo na našem portalu što se događa u Međimurju, Nedelišću, Poletu Sveti Martin na Muri, Mladosti iz Preloga, Graničar iz Kotoribe i novom trećeligašu Rudaru iz Murskog Središća, ali nikakve informacije nemamo iz Nogometnog kluba Čakovec.

Protekla sezona za Čakovec je bila teška i s igračkim kadrom i sa slabim rezultatima. U više navrata se dogodilo da je na klupi bila tek koja zamjena da bi to na kraju rezultiralo pretposljednjim mjestom i ispadanjem u niži rang nakon prvenstva, no nakon odustajanja drugih klubova Čakovec je zadržao trećeligaški status.

U protekloj sezoni informacije iz kluba dobivali smo od Dušana Mikolaja koji nam se ne javlja posljednjih mjesec dana, a na službeni mail koji je naveden kao klupski odgovor je stigao da taj mail više nije aktivan.

Jedine službene informacije koje smo sakupili jesu one iz glasila Međimurskog nogometnog saveza GOOL gdje su navedeni odlasci iz Nogometnog kluba Čakovec, a ako nam nešto nije promaklo iz Čakovca je otišlo 15 igrača. Igrački kadar je i tako bio više nego tanak pa je pitanje tko će igrati za Čakovec u idućoj sezoni te hoće li taj klub krenuti u prvenstvo ili je na žalost pred gašenjem?

Igrači koji su otišli iz Čakovca i u koje klubove:
Ivan Prekupec NK Međimurec Dunjkovec Pretetinec
Andre Silva Batista NK sloga  Čakovec
Nino Cvetković, Lucian Pintarić i Dino Novak NK Sloboda Slakovec
Dino Koren NK Šenkovec
Dražen Kapeš NK Jedinstvo Novo Selo na Dravi
Robert Jambrović NK Mladost Prelog
Petar Vlah NK Kraljevčan 38 Donji Kraljevec
Zlatko Planinc NK Trnovec
Zoran Lukman NK Zasadbreg 77

Brišu se iz registra igrači Dario Suntešić, Nikola Suvajac i Marko Vuk jer odlaze na područje drugog saveza te David Antonović jer odlazi u inozemstvo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije