Bivši vratar Međimurja Vjekoslav Tomić na vratima Sherrifa?

U susretu trećeg pretkola nogometne Lige prvaka u utorak u 20:45 sati u Maksimiru igraju Dinamo i moldavski prvak Sheriff. Pozvali smo vas na tu utakmicu, a sada ćemo napraviti  osvrt na jednog igrača Sheriffa koji je četiri godine proveo u Nogometnom klubu Međimurje.

Sjećate li se Vjekoslava Tomića? On je u razdoblju od 2003. do 2007. branio za nogometni klub Međimurje u 58 utakmica. Isprva nije branio dok se klub pokušavao plasirati u 1. HNL, a nakon ulaska u elitno društvo Tomiću je trebalo dvije sezone da se izbori za mjesto prvotimca. Tijekom sezone 2006./07. uspješno je na golu zamijenio Davora Čonkaša i ustalio se između vratnica, a u istoj sezoni je čak četiri puta bio proglašen igračem utakmice i osigurao Međimurju ostanak u 1. HNL. Istaknuo se vrlo dobrim refleksima i branjenjem prilika jedan na jedan, a po nekim je medijima bio najbolje ocijenjeni vratar lige.

Prije Međimurja bio je u RNK Split, a nakon Čakovca u spliskom Hajduku i turkom Karabuksporu. Put ga je eto sada odveo do Moldavije… Pitanje je hoće li stati na gol u ovom susretu jer je primio kiks gol u proteklom prvenstvenom kolu, pa će posljednja prepreka Dinamovim igračim biti on ili Stajila.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije