Od petka “Belica 2013.” na umjetnoj travi

Zahvaljujući Općini Belica koja je zajednički sa HOO sufinancirala izgradnju malonogometnog igrališta sa umjetnom travom i njenom načelniku Zvonimiru Taradi koji se svojski trudio da se ovaj projekt što prije realizira, od utorka se užurbano na rukometnom igralištu postavlja umjetna trava te će tako Belica dobiti jedno od najljepših malonogometnih igrališta kod nas, ali i nadaleko šire.

Također svi s nestrpljenjem očekuju petak i početak malonogometnog turnira prvog u Međimurju na umjetnoj travi koji će se igrati kroz desetak večeri. Da podsjetimo, NK BSK iz Belice od petka organizira tradicionalni malonogometni noćni turnir “Belica 2013.” po prvi puta u povijesti kluba na umjetnoj travi. Turnir će se odigrati u tri kategorije: pionirskoj (1998. godište i mlađi-kotizacija 150 kn), veteranskoj (kotizacija 300 kn) i seniorskoj (kotizacija 400 kn).

Za sve najbolje ekipe organizator je osigurao bogate nagrade dok se prijave i upiti vrše na nogometnom igralištu svaki dan od 18 do 21 sat ili pak na broj mobitela 098 184 0938. Organizator je za posjetitelje pripremio razna iznenađenja i bogatu gastronomsku ponudu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije