Turčišće: “Plus 40” pobjednici malonogometnog turnira na pijesku

Protekle subote i nedjelje u više nego odličnoj organizaciji NK Borca PMP iz Turčišća odigran je na Tratama tradicionalni 3. malonogometni turnir na pijesku. U kategoriji seniora natjecalo se je 30 ekipa, dok je u kategoriji pionira nastupilo 12 ekipa.

Nakon uzbudljivih i neizvjesnih utakmica u kategoriji pionira prvo mjesto osvojila je ekipa Tri igrača malo jača (Jurica Tot, Karlo Sokač i Bruno Novak), 2. mjesto pripalo je ekipi Teletabis dok su treći bili Powerangersi.

U kategoriji seniora pobjednici turnira bili su ekipa+40 (Josip Ribić i Ivan Zrna), drugo mjesto pripalo je ekipi Kabel-mont-Domašinec (Sandro Cikač, Kristijan Vrzan i Dejan Kovačić), dok su treći bili Jožice (Rajko Gavez i Kristijan Tišljarić).

U gađanjom pračkom pobjednik je postao Vlado Dodlek iz Držimurec-Strelca, drugo mjesto pripalo je Ferdu Tišljariću iz Hodošana dok je treći bio Mladen Špilek iz Turčišća. U bacanju kamena sa ramena pobjedio je Josip Ribić drugi je bio Ivan Zrna, a treći Damir Klarić. U gađanju mete sa nogom pobjedio je Marko Mihalec iz Oporovca. Najbolje ekipe i pojedinci bili su nagrađeni vrijednim nagradama koje je predao predsjednik kluba Rajko Gavez.

Korektno utakmice su sudili Dejan Juras, Siniša Rušanec i Damir Klarić, dok je odlično vodio gađanje pračkama Ivan Baranašić – “Popek”. Sve u svemu dvodnevna veselica zaslužuje čestitke za organizaciju koju su marljivi entuzijasti kluba primali sa svih strana. Za odlični štimung tokom dva dana pobrinuli su se Mitrica i Kiki.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije