Ivana Lisjak izbacila prvu nositeljicu Sharon Fichman

Čakovečka tenisačica Ivana Lisjak je u 2. kolu ITF turnira Yakima vrijednog 50 000 USD igrala s prvom nositeljicom Kanađankom Sharon Fichman i pobijedila ju je 7:5, 6:1. Čakovčanka je prvi set dobila 7:5 gdje je iskoristila tri breaka, a Sharon dva.

Na startu drugog seta Ivana odmah uzima servis protivnici. Sharon je imala 15:40 na prvi Ivanin servis u drugom setu, naša igračica je došla do poravnanja. Vodila se velika borba, Kanađanka je propustila dvije break lopte. Zato Ivana koristi svoju prigodu i vodi 2:0 na početku drugog seta. Kanađanka dobiva svoj idući servis i smanjuje na 2:1.

Sharon opet pritišće Ivanu na njenom servisu i ima prednost 0:30, a naša igračica vraća na 30:30. Sharon dolazi do prilike za break, no Čakovčanka vraća na 40:40. Ivana ima prednost, no Sharon vraća na poravnanje. Nakon toga naša igračica dolazi do prednosti 3:1. Sharon na svoj servis ima 40:15, no Ivana se vraća na 40:40. Kanađanka ima dva puta prednost koju ne koristi i Ivana dolazi do velike prednosti 4:1. U tom trenutku meča Čakovčanka je imala učinak kod breaka 5/10, a Kanađanka 2/13.

Ivana Lisjak dobiva lako i svoj servis i u drugom setu ima velikih 5:1. Na korak je do izbacivanja prve nositeljice turnira, trenutno 106. igračice svijeta. Naša igračica ne popošta, na svoj servis Kanađanka osvaja samo jedan poen i Ivana slavi u drugom setu 6:1 za pobjedu nad prvom nositeljicom 7:5, 6:1. Naša igračica će u četvrtfinalu igrati sa sedmom nositeljicom iz Južnoafričke Republike Chanel Simmonds.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije