Mladi nogometaši BSK-a pobjednici Pribislavijade

Mladi nogometaši BSK-a iz Belice prvi su pobjednici malonogometnog turnira Pribislavijada 2013. (nastupili 1999. i mlađi) koji se je održao u Pribislavcu i koji je trajao desetak dana i na kojem je nastupilo šest ekipa.

Oni su u finalu nakon uzbudljive i neizvjesne utakmice koja je završila 4:4 boljim izvođenjem kaznenih udaraca pobijedili NK Šenkovec. Treće mjesto osvojila je ekipa NK Mladost iz Ivanovca, četvrta je bila NK Sloga iz Čakovca, peti Polet 1 i šesti Polet 2.

Pobjednik BSK Belica

Na kraju turnira nagrade najboljima te medalje predao je Bruno Matotek, voditelj turnira. Najbolji strijelac s 27 postignutih pogodaka bio je Antonio Dragović, dok je najbolji vratar bio Darko Trstenjak, obojica iz pobjedničke ekipe. Organizacija ovog turnira za mlađe uzraste bio je više nego odlična.

Pobjednička ekipa BSK iz Belice nastupila je u sastavu: Darko Trstenjak, Antonio Đuranić, Antonio Dragović, Mate Trstenjak, Ivan Blagus, David Šmit, Stiven Strah, Ivan Trstenjak, Alen Hajdarović, Luka Laptoš, Roberto Premuš i David Hajdarović. Ekipu je vodio trener Leonardo Novak.

Langoši, djeca i mali nogomet idu jako dobro zajedno

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije