Turnir med vulicaj u Slakovcu

Navijači Slobode organizirali su turnir med vulicaj. Cjelokupan prihod bio je namijenjen izgradnji vanjskog kamina kod nogometnog igrališta pa su se ove godine u turnir uključile sve ulice, uključujući i ekipa Slakovskih zeta. Turnir je započeo u 16.00 sati,i prvi dio turnira odigran je po danu,dok su polufinalni susreti i finale odigrani u noćnim satima pod reflektorima.

U skupini A u daljni dio natjecanja plasirali su se Gorji Kraj i Grobje, dok su se Mađarska ulica i Slakovski zeti oprostili od natjecanja.U skupini B završnicu osigurali Gorčica i Zavrtje, dok su Kotič i prošlogodišnji prvaci Slibovec iznenađujuće ispali.Obje skupine do samoga kraja bile su neizvjesne.

Polufinalni susreti odigrani su pod reflektorima u noćnim satima i po jako kišovitom vremenu. U prvom polufinalu Zavrtje je slavilo protiv Gorjeg kraja 2:1,dok je u drugom polufinalu Grobje iznenađujuće slavilo protiv Gorčice 3:1.

Finalni susret vrijeme je ipak poštedilo pa je susret imao i mnogobrojnu publiku. Uzbudljivo finale završilo je s 4 pogotka, dva u svakoj mreži. Grobje je dva puta dolazilo u vodstvo pogotcima Marka Kolara,dok je Zavrtje stizalo rezultat pogotcima Nino Bistrovića i Dražena Novaka. Slijedili su penali, gdje je Grobje s(p)retno stiglo do pobjede i time postali novi prvaci Slakovca,dok Zavrtje nesretno već treću godinu gubi u finalu.

Nakon susreta slijedilo je druženje svih sudionika i publike te veliko slavlje ovogodišnjih prvaka, donosi portal NK Slobode iz Slakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije