Druženje Škole nogometa Sveti Martin i NK Komenda

Višegodišnja suradnja i prijateljstvo Škole nogometa Sveti Martin i NK Komenda i ove godine rezultiralo je velikim druženjem kojem je domaćin ovog vikenda  bila Škola nogometa Sveti Martin, ugostivši  60 gostiju iz Slovenije.  U prijepodnevnim satima odigrane su utakmice u kategorijama početnika i limača, obje utakmice završile su pobjedom gostiju te utakmica očeva u kojoj je bolji bio domaćin.

Sportsko druženje ŠN Sveti Martin i NK Komenda

Nakon sportskog dijela  Škola nogometa počastila je svoje goste posjetom Muzeju  rudarstva i degustaciji piva u pivnici Cimper  u Murskom Središću, Muzeju oldtimera Šardi u Selnici te opuštajućem izletu uz Muru u Žabniku uz razgledavanje mlina i vožnju skelom.

Kasno poslijepodne bilo je rezervirano za mame u iskazivanju njihovog nogometnog umijeća i upravo je ta utakmica privukla najveću pozornost nazočnih i radost djece.  Nakon velike borbe i izjednačenog rezultata, u izvođenju jedanaesteraca  pobjedu su odnijele Slovenke.

Bez obzira na ishode pojedinih utakmica ostvarena je najveća  pobjeda: druženje, sklapanje novih prijateljstava, razmjena iskustva. Igra, smijeh, veselje i dobro raspoloženje uz roštilj i glazbu potrajali su do kasno u noć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije