U Nedelišću održan dječji teniski kamp

U sklopu kampa “Sportsko ljeto” Nacionalno gimnastičkog centra ATON koji se tradicionalno održava svake godine kroz školske praznike održan je i dječji teniski kamp na terenima Teniskog kluba Nedelišće, uz izuzetnu potporu organizatora Općine Nedelišće na čelu s načelnikom Darkom Daniom kojim se ovim putem zahvaljuju na podršci i prilici da djeci i njihovim roditeljima približe tenis i ujedno ih pozovu da se dođu rekreirati i družiti. Naravno za one koji  žele pravilno naučiti igrati tenis, vrše i upise u Tenis školu kako za odrasle tako i za djecu koji se mogu prijaviti u prostorima kluba.

Na kampu je prisustvovalo pedesetak djece iz općine osnovnoškolske dobi koje su za vrijeme kampa vodila dvojica odličnih trenera Maik Nerer i Goran Rakić te trenerica Emina Jonuzi koje su djeca zavoljela već prvi dan, a koji su im kroz igru i druženje prenijeli osnovna znanja o tenisu i ponašanju na terenu. Ovim putem se zahvaljuju trenerima koji su si dali truda, a i roditeljima koji su popratili kamp.

Teniski klub Nedelišće nalazi se na adresi Josipa Marčeca 27a, 40305 Nedelišće i trenutno raspolaže s tri zemljana teniska terena, dok su u izgradnji još dva te s novootvorenim malonogometnim igralištem s umjetnom travom i odbojkom na pijesku. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije