Anton Srša: “Plitvicu napadamo i u Murskom Središću”

Nogometaši Rudara danas u 18:00 sati u Murskom Središću dočekuju Plitvicu iz Gojanca u uzvratnom susretu kvalifikacija za popunu 3. HNL Sjever. Rudar je dobio utakmicu u subotu 3:1 i vrlo je blizu trećoj ligi, no daleko od toga da je sve riješeno.

Kontaktirali smo trenera Rudara Antona Sršu da čujemo posljednje dojmove uoči ovog susreta: “Jučer smo odradili lagani trening, svi igrači su zdravi i spremni. Neću mijenjati početnu jedanaestoricu koja je igrala u Gojancu, sve ostaje isto. Nećemo se ni doma zatvarati. Nadam se da ćemo se danas upjesti plasirati u treću ligu i pozivam navijače da nam dođu pomoći u današnjem susretu s Plitvicom.”

Kako se ekipa neće mijenjati to znači da će na golu biti kapetan Mario Rajf, a igrat će Alen Kovačević, Nino Šprajc, Nino Vuri, Matija Županec, Dario Šoltić, Filip Novak, Matija Zadravec, Patrik Horvat, Nikola Šoltić i Marko Šoltić.

Vrijedi podsjetiti da je Plitvica gubila u finalu varaždinskog kupa od Podravine iz Ludbrega 2:0 pa je na kraju pobijedila 3:2, a znamo da je Podravina vrlo kvalitetan trećeligaški klub sa samog vrha tablice. Koliko god Rudar imao više nego odličan rezultat iz Gojanca ništa nije gotovo i zato, ako ste u mogućnosti, dođite danas na igralište u Murskom Središću i pomognite međimurskom predstavniku navijanjem u srazu s varaždinskim predstavnikom.

U prvom smo susretu vidjeli četiri gola, niz odličnih prigoda s obje strane, bravuroznih obrana vratara, brzu i atraktivnu igru, a kako je danas vani više nego idealno vrijeme za nogomet možemo očekivati još bolju utakmicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije