Budućnost slavila u prvoj finalnoj utakmici veterana

Po izuzetno sparnom i vrućem vremenu odigrana je prva utakmica za veteranskog prvaka Međimurja između Budućnosti iz Podbresta i Nedelišća koja je završila pobjedom domaćina od 3:1. Prije same utakmice tajnik MNS-a Darko Jambrović uručio je pokale kapetanima za osvojena prva mjesta.

NK Budućnost Podbrest – veterani

Domaćin je vodeći pogodak postigao u 26. minuti utakmice kada je Novak proigrao Kraljića koji sa šesnaest metara niskim i preciznim udarcem postiže pogodak za 1:0. Minutu prije odlaska na odmor duga lopta Novaka prema Kodbi koji je bio brži od gostujućeg vratara i postigao pogodak za 2:0

U nastavku utakmice gosti već u 47. minuti nakon brze kontre preko Dokleje u 47. minuti smanjuju rezultat na 2:1. U 54. minuti nakon prekršaja nad Viherom s oko dvadesetak metara Kraljić postiže prekrasan pogodak za 3:1 s kojim je utakmica i završila. Uzvratna utakmica na rasporedu je 28.06.2013.(petak) u 18 sati.

NK Nedelišće – veterani

BUDUĆNOST/P 3
NEDELIŠĆE 1

Podbrest, igralište NK Budućnost. Gledatelja 150. Sudac: Velimir Levačić (Domašinec). Pomoćnici: Željko Novak (Prelog) i Dragutin Novak (Lopatinec).
Strijelci: 1:0 Kraljić (26), 2:0 Kodba (44), 2:1 Dokleja (47), 3:1 Kraljić (54).

BUDUĆNOST/P: B. Ciglarić, Mustač, M. Ciglarić (od 72. Perone), Hozjak, Sudec, Gašparić, Kraljić, Bartolić, Novak (od 75. Špoljarić), Viher, Kodba (od 82. Gajnik).

NEDELIŠĆE: Moharić, Branilović (od 46. Kovačić), Krznar, Vizinger, Čuček, D. Vizinger (od 76. D. Branilović), Dokleja, I.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije