Oproštaj kapetana NK Trnave Roberta Kataneca

Navijači i igrači NK Trnave iz Goričana oprostili su se od svojeg dugogodišnjeg kapetana Roberta Kataneca od aktivnog igranja nogometa. Sjajna karijera koja je trajala punih 25 godina kad je prvi put  registriran za pionire NK Trnave obilježena je mnogobrojnim uspjesima.

Igrao je za pionirsku selekciju Međimurja, a sa juniorima dva puta osvajao naslov prvaka lige. Seniorski staž započeo je u jesen sezone 1993./1994. Sa samo 16 godina postigao je svoj prvi pogodak za seniore u utakmici protiv Ivančice iz Ivanca 20.10.1994. Tada smo pobijedili u gostima 2:1 i postali prvaci jesenskog dijela prvenstva. To su godine najvećih uspjeha seniorskog sastava u povijesti NK Trnave kada smo dvije godine za redom bili prvaci natjecanja, najprije u 1. županjiskoj,a poslije i u 4.Hrvatskoj ligi. U karijeri je postigao više od 100 golova na službenim seniorskim utakmicama. Najviše golova (15) dao je u sezoni 2004./2005.Kapetanom seniorske momčadi postao je sa 21 godinom i kapetansku traku ponosno nosio 12 godina.

Uz aktivno igranje u klubu bavio se i trenerskim poslom. Počeo je 2004. godine kada preuzima treniranje mlađih pionira NK Trnave. Većina tih klinaca, danas su standardni seniorski prvotimci u Trnavi, a neki se to spremaju postati. Sa mlađim pionirima osvojio je nekoliko naslova prvaka lige. Vlasnik je trenerske C licence i pohađa Nogometnu akademiju za UEFA  B licencu. U sklopu Nk Trnave namjeravamo organizirati Omladinsku nogometnu školu i tu očekujemo njegov veliki doprinos.

Robert, veliko hvala za sve i želimo ti puno sreće i uspjeha u budućem radu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije