Sportski vikend

Nogomet: Rudar traži što bolji rezultat u Gojancu; Završnica pionira – nogomet: U Kotoribi se traži najbolja ekipa; Tenis: Marin Šuica junior open; Odbojka: Završni turnir Proljetne lige; Sportski kampovi: U Čakovcu rolanje i košarka, u Nedelišću tenis i rukomet.

U prvom kvalifikacijskom susretu za popunu 3. HNL Sjever u subotu u 18:00 sati Rudar iz Murskog Središća gostuje kod Plitvice u Gojancu.

Pet pobjednika skupina u pionirskoj konkurenciji razigravat će za prvaka. Kako je pet pobjednika danas (petak 21. lipnja)  s početkom u 18:00 sati u Svetom Martinu na Muri domaći Polet i BSK iz Belice odigrat će pretkolo. U subotu 22. lipnja od 17:00 sati na igralištu Graničara u Kotoribi u prvoj polufinalnoj utakmici sastaju se Nedelišće i domaćin. Od 18:00 sati drugi polufinalni par je Bratstvo Savska Ves i pobjednik pretkola Polet ili BSK.  Za 19:30 sati predviđeno je finale.

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec petnaestu godinu za redom organizator je međunarodnog teniskog turnira za juniore i juniorke do 16 godina uvrštenog u kalendar Tennis Europe. Turnir nosi naziv MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN u spomen na našeg igrača i jednog od ponajboljih juniora u Hrvatskoj i svijetu. Turnir je najjači teniski turnir tog uzrasta u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi. Ove godine na turniru će sudjelovati više od 120 natjecatelja iz Japana, Australije, Austrije, Srbije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Njemačke, Slovačke, Češke, Bugarske, Rumunjske, Švicarske, Poljske i Hrvatske, a očekuje sve veliki broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva. Turnir će se održati od 22. do 29. lipnja na terenima kluba u Čakovcu. Kvalifikacijski susreti na rasporedu su u subotu i nedjelju, a susreti glavnog turnira od ponedjeljka do subote, za kada je predviđeno održavanje finalnih susreta. Svečano otvaranje turnira održat će se u ponedjeljak u 9,00 sati.

Završni turnir Proljetne lige Međimurja u odbojci za seniore za 2013. godinu održat će se na otvorenom igralištu u Črečanu u nedjelju 23. lipnja 2013. godine. Nastupaju četiri najuspješnije momčadi regularnog dijela lige Totovec, Nedelišće, Vularija i Črečan. Obje polufinalne utakmice i finalna utakmica igraju se na tri dobivena seta. Utješna utakmica za treće mjesto igra se na dva dobivena seta. Raspored utakmica: 14:00 sati Nedelišće – Vularija, 15:30 sati Totovec – Črečan, 17:30 sati utakmica za treće mjesto te 19:00 sati finalna utakmica.

U kampovima Svaki tjedan sport jedan u Čakovcu su se proteklog tjedna trenirali plivanje i šah, a idući tjedan slijede rolanje i košarka. U Nedelišću je Sportsko ljeto započelo karateom, dok će idućeg tjedna djeca trenirati rukomet i tenis.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije